1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jakim cudem on to robi?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez norbert910, Maj 10, 2011.

  1. norbert910

    norbert910 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    486
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mój kumpel piraci na ix'ie mając w nim chip i powiedzcie mi jakim cudem on wciąż nie załapał bana?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    moze ma jtaga. wreca cie ban jego przyjacielem albo jest juz albo i tak dorwie:)
     
  4. norbert910

    norbert910 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    486
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    on gra na tym chipie od wakacji 2009 i nie ma JTAGA.
     
  5. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Jaki chip chłopie!?
    Jesli chodzi ci o przeróbke iXtreme to jest to software wgrywany do napędu a nie żaden chip
    Najnowsza przeróbka LT+ jak narazie się trzyma i bany jeszcze nie lecą, więc to normalne
     
  6. norbert910

    norbert910 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    486
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    on nie ma flasha tylko chip (tak mói) a na pewno nie uaktualnia sobie przeróbek na nowsze typu LT+
     
  7. przemo55

    przemo55 Banned

    Dołączył:
    Listopad 11, 2008
    Posty:
    153
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie możesz się od niego dowiedzieć co to jest dokładnie? Skąd ludzie na forum mogą wiedzieć co to za bzdury ci kumpel nagadał
     
  8. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    jedyny chip jaki zostal instalowany nazywal sie (najpopularniejszy) Alladin i byl on instalowany w pierwszej odslonie konsoli microsoftu, w poczciwym czarnuchu Xbox origins a w obecnych 360tkach flas***e sie napedy
     
  9. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Nieprawda.Jest chip Cygnos,ale to rzadkość i raczej wątpię aby go posiadał.
     
  10. kufer111

    kufer111 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    618
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zdolny Śląsk
    jest również chip maximus http://www.360litekey.com/
     
Wczytywanie...

Poleć forum