1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jakim firmware przerobić konsolę Xbox 360 Arcade

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bergol8520, Czerwiec 12, 2012.

  1. bergol8520

    bergol8520 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, otóż mam pytanie jaki soft wgrać do mojego napędu Benq żeby działały mi nowe gry?? Bo w tamtym roku przerabiałem mojego xboxa 360 Arcade takim firmware LTPlus-0442-v3.0 iXtreme 1.5 i działają mi nie które kopie gier ale np. Call of Duty Black OPS nie chce działać i inne nowsze gry... :( Zna ktoś jakiś sposób na przerobienie mojego Benq tak aby odtwarzał nowsze gry?? Po proszę najlepiej o jakiś link do takiego tematu z tutorialem ;)

    Tutaj dodaję link do pliku "rar" w którym załączyłem pliki którymi przerobiłem w tamtym roku konsolę ;)
    Flashowanie xboxa.rar - download. Darmowy hosting plików.

    Czekam na odpowiedź i pozdrawiam całe forum ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Musisz wgrać lt 3.0. Na forum masz tutorial. Benq jest bardzo łatwy do przerobienia.
     
  4. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Najnowszym :) czyli LT 3.0.
     
  5. bergol8520

    bergol8520 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Oki dziękuję za pomoc, a ma ktoś z was link do tego tutoriala?? Bo jakoś nie potrafię znaleźć :p
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  7. bergol8520

    bergol8520 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. bergol8520

    bergol8520 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kurde jednak nie potrafię znaleźć tego tematu z tym tutorialem do benq LT+ 3.0 ;/ Pomóżcie ;)

    Wgrywałem LTPlus-0442-v3.0 to chyba ta najnowsza wersja co?? A Call of Duty Black OPS nie działa i inne nowsze gry...
    Chyba że ixtreme musi być też jakieś wyższe bo ja tam chyba mam 1.5
     
  9. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    Nie działają bo nie są spatchowane pod LT+ 3.0 pewnie.
     
  10. jondro25

    jondro25 Banned

    Dołączył:
    Luty 17, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie działają i nie będą działały chyba że przerobisz na lt+2.0 bo black ops należ do starszych gier i nie pójdą na lt+3.0.
     
  11. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Musisz nagrać jak w poradniku z sygnatury.
     
  12. bergol8520

    bergol8520 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No pojawia się komunikat że gra nie jest obsługiwana czy coś w tym stylu. Call of duty 4 działa normalnie.
     
  13. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Gdzie Ty to niby wyczytałeś?? Każda gra pójdzie pod LT 3.0 tylko trzeba ją przeskanowac i dograć topology za pomocą abgx...

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk
     
  14. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Napisałem Ci co masz zrobić. Nagrać zgodnie z poradnikiem z sygnaturki! Czy to takie trudne?
     
Wczytywanie...

Poleć forum