1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jakim kablem podepnę xboxa 360 do tego monitora ?

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez diarrhoea, Styczeń 27, 2010.

  1. diarrhoea

    diarrhoea Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mowa o
    http://www.esc.pl/product_info.php?cPath=103_248&products_id=22045
    Jakim kablem to podpiąć ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. promi

    promi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    584
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Z opisu mozna wywnioskowac ze tylko vga (złącze d-sub w monitorze), szkoda ze nie dvi to by przez hdmi poszlo.

    Edit: tak tylko i wyłącznie vga.
     
  4. diarrhoea

    diarrhoea Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ale obraz będzie wyświetlany w HD ?
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  6. norbertino

    norbertino Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    i odradzam kupowania kabli za 15-20 zł :) bo te kable robią jak by cień i masz podwójny obraz. Zainwestuj coś lepszego niż chinszczyzna :p
     
  7. liqid

    liqid Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2008
    Posty:
    111
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    wszystko to chinszczyzna :) przy Hdmi nie patrz na cene ale przy Vga patrz na jakosc.. jesli chodzi o hdmi to idzie cyfrowo wiec moze isc nawet przez druty :)
     
  8. snake68

    snake68 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    174
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rypin
    w Twoim przypadku to wygląda tak;
    KABEL GOLD DO XBOX 360 VGA HD AV POZŁACANY K21 (904109773) - Aukcje internetowe Allegro

    i adapter do podłączenia głośników lub słuchawek;
    PRZEJŚCIE M.JACK GNIAZDO - 2x RCA GNIAZDA - F.VAT (901956498) - Aukcje internetowe Allegro
     
  9. KrystekxDD

    KrystekxDD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    314
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ja posiadam taki kabel i jakos nie mam "jakby cieni i podwojnego obrazu"
     
  10. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    Tak samo mam kabel za 25 zł i nie widzę różnic :). Na monitorze przez VGA, rozdziałka 1280x1024 piękny ostry.
     
Wczytywanie...

Poleć forum