1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jakim kablem polaczyc xbox z PC ??

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Witek05, Lipiec 21, 2009.

  1. Witek05

    Witek05 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak jak w temacie prosze o nazwe kabla ewentualnie link do allegro.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Skolud

    Skolud Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    1017
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Mysłowice
    kablem ethernet.
    normalny do netu, jest w zestawie...
     
  4. sheriffxPL

    sheriffxPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2009
    Posty:
    353
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
    w arcade nie ma :p ale pytanie sie nasuwa czy musi byc "skrosowany" czy też nie :p z tego co pamietam i wyczytałem na necie to kabel komp - xbox to musi byc kabel ethernet CROSS (skrosowany) najlepiej kup w komputerowym sklepie bo na allegro to drożej wyjdzie
     
  5. ronnin

    ronnin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2009
    Posty:
    148
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    trzymaj

    Kabel skrosowany używany jest do połączenia PC-PC, PC-Xbox. Ten kabel zwany jest skretka

    Kabel ethernet(prosty) używany jest do połączenia Xbox-Router lub PC-Router.
     
  6. Witek05

    Witek05 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzieki Ronnin wysylam podziekowania
     
  7. mic1225

    mic1225 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łomża
    Ja kabel skrossowany kupiłem za 2 zł za metr więc nie jest strasznie drogo. Pozdro .. ;D
     
  8. QwerTaj

    QwerTaj V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2009
    Posty:
    2052
    Polubienia:
    235
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Ostróda
    Co daje połączenie PC - Xbox ? Można nagrywać np. GamePlaye na Xboxie i nagrywać je na kompie ? Czy do czego to służy ?
     
  9. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    internet???? i udostępnianie plików z peceta.
     
  10. sheriffxPL

    sheriffxPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2009
    Posty:
    353
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
    zeby nagrywac gameplaye i od razu to na kompa wrzucac to trzeba miec karte telewizyjna w kompie ;) wtedy podłączasz xboxa i nagrywasz :), no dzieki takiemu połączeniu można np. miec przegladarke www w xboxie ;P przez Windows Media Center
     
  11. Witek05

    Witek05 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A mi chodzi tutaj przede wszystkim o mozliwosc wrzucania sciagnietych gier na xboxa :)
     
  12. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Witek05 - zapomnij.....
     
  13. J@siek

    J@siek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    WITEK- Nawet jak połączysz kompa z xboxem to nie uda ci sie skopiowac gry na dysk bezpośrednio z pc. Mozesz to zrobic jedynie na 2 sposoby. Śćiągnac demo lub DLC z XBL, lub skopiowac z plyty na dysk.





    ___________________________________
    JAK POMOGŁEM TO PODZIĘKUJ ;)
     
  14. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    J@siek - a jakim tajemniczym sposobem chcesz skopiować demo z płyty na dysk xboxsa??? (pomijając wyjmowanie dysku z xbosa i podpinanie do peceta) ???
     
  15. J@siek

    J@siek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    OBJAŚNIENIE DLA krisr77:
    1. "Śćiągnać demo lub DLC z XBL"- prosto na dysk z XBL
    2. "skopiować z płyty na dysk" - pełną wersje gry( chyba można się domyślić?)
     
  16. Witek05

    Witek05 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli nie da sie zrzucac gier z PC na xboxa ?? ;/ To lipa.. myslalem ze zaoszczedze na czystych plytach DVD DL bo koszt takiej jednej to 6 zł :/

    A wytlumaczcie mi jak w ogole zrzucic gre z plyty na dysk w xboxie.
     
  17. babel77

    babel77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2009
    Posty:
    255
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    nie ma mowy, wypal i graj - skąpstwo ludzkie nie zna granic:)
     
  18. Witek05

    Witek05 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A ty jestes taki bogaty ?? Oszczedza sie jak moze moim zdaniem 6 zł za plyte to jest bardzo duzo.
     
  19. babel77

    babel77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2009
    Posty:
    255
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    a widzisz tam uśmiechnietą bużkę, humoru trochę ,nie unoś się:)
     
  20. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    J@siek - ja tam sie nie musze domyslac bo to wiem ale swiezakom mogles namieszac tym postem w głowach.
     
  21. sheriffxPL

    sheriffxPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2009
    Posty:
    353
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
    Haha Witek05, nie dość że orginałów nie kupujesz bo ciągniesz z neta więc nie musisz wydawać 100 zl na gre to jeszcze narzekasz że płyty drogie no bez przesady 6 zł a 100 to różnica i już nie płacz

    a co do twojego pytania to wkładasz plyte w naped, wybierasz zakladke moja konsola, i tam na opcji Zagraj w gre nacisnij wiecej informacji (Y) co otworzy ci menu, gdzie jest zainstaluj gre na dysku :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum