1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jakim mam napęd bardzo pilne..

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez janu, Październik 13, 2010.

  1. janu

    janu Banned

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Hej potrzebuję info jaki ma napęd bo typ co mi ma przerobić konsole mi napisał takie coś jak mu napisałem że mam z lipca 2009..

    "jezeli napęd 83850c wersja firmware 1 to 70zł
    Jeżeli 83850c wersja firmware 2 to 100zł"

    P.S co to znaczy firmware 1 i firmware 2?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jeśli chodzi o firmware to wyszlo pare liteonow do xboxa. a co do napędu to to jest liteon v2
     
  4. janu

    janu Banned

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dobra tlyko jak to sprawdzić? bo nie będę płacił 100zł za przeóbke.. pisze że "w drugim przypadku czas przeróbki wynosi 90-120min"

    HAHHAHAHA . to jak sprawdzić czy mam v1czy v2?
     
  5. Przemi06

    Przemi06 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2008
    Posty:
    182
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Kolega wyżej, Ci napisał iż posiadasz v2 i również się z tym zgadzam ponieważ masz X'a z lipca a mniej więcej do sierpnia były v2.
     
  6. janu

    janu Banned

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  7. DuReX

    DuReX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    San Pedro
    Poprostu taką cenę pobiera od danego napędu
     
  8. janu

    janu Banned

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jezeli napęd 83850c wersja firmware 1 to 70zł
    Jeżeli 83850c wersja firmware 2 to 100zł

    w drugim przypadku czas przeróbki wynosi 90-120min



    O co z tym chodzi?! napęd ten sam.. v2 tylko o jakiś firmware *******i
     
  9. DuReX

    DuReX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    San Pedro
  10. janu

    janu Banned

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jezu bylem tam 10 razy ... tylko o co chodzi Z FIRMWARE 1 ALBO 2? BO JAK WIDAĆ NAPĘD TEN SAM TYLKO GOŚĆ MI PISZE ZE NA FIRMWARE 2 O 30ZŁ DROŻEJ... O CO CHODZI Z TYMI FIRMWARE 1 LUB 2


    jezeli napęd 83850c wersja firmware 1 to 70zł
    Jeżeli 83850c wersja firmware 2 to 100zł
    22:07:56
    w drugim przypadku czas przeróbki wynosi 90-120min
     
  11. DuReX

    DuReX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    San Pedro
    poprostu są 3 wersje Liteona V1 V2 V3 Firmware czyli oprogramowania w przypadku wersji V2 właśnie jest trudniejsze przerobienie niż w V1 a w V3 trzeba ciąć ścieżki a potem je zlutować
     
  12. janu

    janu Banned

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dobra dzwoniłem do gościa.... za 80zł mi wgra lt 1.1 i plomby gwarancyjne na papierze woskowym mi odda.. opłaca mi się? Albo za 70 ale wtedy urywa 2 z 3 plomb bo jest szybciej :D

    Oddać mu mojego x'a czy się nie opłaca??

    P.S. Nikogo innego w Rzeszowie oprócz tego gościa nie znalazłem
     
  13. DuReX

    DuReX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    San Pedro
    80zł trochę chce ale jak nie chcesz gdzie indziej to mu oddaj i niech plomb nie zrywa
     
  14. janu

    janu Banned

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    zal.. na 100% jest gdzieś taniej tylko nie mogę znaleźć/...
     
Wczytywanie...

Poleć forum