1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jakiś błąd...

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez darinbright, Grudzień 9, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. darinbright

    darinbright Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam serdecznie!

    W końcu doszedł odpowiedni zasilacz do mojej zakupionej konsoli. Gdy ją włączam, to włącznik świeci się na czerwono i mruga. ;/ Co się stało?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
    Najpewniej nie docisnąłeś wtyczki do gniazdka, lub wejścia konsoli(miałem taki przypadek)
     
  4. creator

    creator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdańsk/Lębork
  5. darinbright

    darinbright Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wszystko jest dociśnięte. Wszystkie pierścienie się teraz świeciły na czerwono, a aktualnie tylko trzy się świecą. :<
     
  6. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
  7. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
  8. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    O ile się nie myle zły zasilacz albo E73 ;(
     
  9. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  10. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
    On napisał że to pasujący zasilacz więc tę opcję bym narazie odrzucił....Niech odczyta kod, zobaczymy

    igorro: Celna uwaga...:D
     
  11. darinbright

    darinbright Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To jest kod błędu. ''0102 - Zimne luty pod GPU'' Co mam zrobic? :p
     
  12. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
    Rebaling, możesz oddać konsolę do naprawy ale to czasowe rozwiązanie, bo ROD wróci, najlepiej pomyśl już o kupnie nowego xboxa
     
  13. darinbright

    darinbright Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  14. darinbright

    darinbright Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Z góry przepraszam, że post pod postem.

    Witam ponownie! Kumpel mi konsolę naprawił. Złapał się za głowę jak zobaczył, co jest wewnątrz. Wiatrak był w ogóle odwrotnie założony. Blacha była przez kogoś wycinana. Amatorka. Ponownie Wam dziękuję za pomoc, ponieważ dzięki Wam udało się mi dowiedziec, co to był za błąd. :)

    Pozdrawiam!
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum