1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jakis Dash

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wyjatek, Październik 21, 2011.

  1. wyjatek

    wyjatek Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam!
    Mam slima zrobionego na lt 1.0 znalazłem magika w moim mieście który napisał że zrobi bez problemu na 2.0 ale nie wgra najnowszego dasha 13599 bo wtedy trzeba będzie wiercić ale wgra inny który odpali wszystkie najnowsze gry. Czy to prawda? Wszedie jest napisane ze najpierw aktualizacja do 13599 potem flash a potem wgranie nowszego dasha w razie konieczności. dzieki za odpowiedz
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wyjatek

    wyjatek Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. kacperex

    kacperex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    314
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    Wgrywaj i idź do kogoś innego, jak ten magik nie umie. Nic nie lutujesz.
     
  5. wyjatek

    wyjatek Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale ciecie ścieżek musi już być?

    ????

    Nie pisz posta pod postem, jest opcja edytuj.
     
  6. kacperex

    kacperex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    314
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    Nie, nie musi.
     
  7. Waderx

    Waderx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 24, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale jesli mam dasha 13599 i nie mialem nigdy lt to musze ciac sciezki poniewaz 13599 blokuje write w napedzie dobrze rozumiem? Rowniez mialem naped 9504 ale przed aktualizacja dasha.
     
  8. wyjatek

    wyjatek Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Proszę kogoś o łopatologiczne wyjaśnienie tej kwestii bo zamierzam przerobić konsole a nie chcę pruć jej bez takiej konieczności...
     
  9. d0mel

    d0mel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    150
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    tak jak pisali wyzej przy zmianie dasha nie trzeba nic magicznego robic mozna go wgrac samemu za pomoca pena albo z cd wiec nie wiem w czym ten twoj magik widzi problem pachnie mi to raczej sciema
     
  10. kacperex

    kacperex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    314
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    Wgraj sobie dasha sam. Przez pena, lub podłącz się do livea. I idź przerób xboxa, u kogoś normalnego. Nic się nie tnie, ani nic...
     
  11. wyjatek

    wyjatek Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kurcze chyba zostałem źle zrozumiany. Ja rozumiem ze dasha sam sobie mogę aktualizować ale przy aktualizacji LT na 2.0 i tak trzeba dokonywać ciecia ścieżek tak? bo aktualizacja dashu skasuje moje lt. 1.0?
     
Wczytywanie...

Poleć forum