1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jakiś tam komp i lol

Temat na forum 'PC' rozpoczęty przez Dzokej, Luty 25, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Dzokej

    Dzokej Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Namysłów
    Ostatnio od kumpla udało mi się wyrwać za 30zł lapka : Satellite A10-S703 - Parametry produktu - Toshiba . Chciałem pograć na nim w lola , i chyba pójdzie na minimalnych ale kiedy go włączam pojawia się komunikat :Nie można uruchomić aplikacji , jej konfiguracja jest nie właściwa . Czego to może być wina ? może coś z directecm ? ( znaczy si chyba tak bo jak na tym lapku miałem win 7 to pisało nie można wczytać direct 3d ) .

    Możecie coś poradzić ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Raczej to wina grafy która tu siedzi, a czy directa obsługuje to pewnie jakąś starą wersję :D
     
  4. Koczek

    Koczek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kowala
    nie pociagnie Lola ..
    Lol ma slaba optymalizacje i na moim lapku z i3 potrafi zamulic.
     
  5. sephiforever

    sephiforever Banned

    Dołączył:
    Marzec 24, 2012
    Posty:
    39
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Na tym kompie nie wiem jak ty windows 7 wrzuciles, przeciez to komp do pasjansa jest chyba filmiki na yt tez na nim mula .
     
  6. dejm

    dejm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2012
    Posty:
    120
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    karta graficzna musi obsłużyć co najmniej pixel shader 2.0, ta nie da rady
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum