1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jakos obrazu hdmi a zwykly kabel

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez maly99, Czerwiec 10, 2010.

  1. maly99

    maly99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    czy duzo lepszy bedzie obraz na kablu hdmi w porownaniu do zwyklego kabla? telewizor to jakis lcd 32cale hd ready.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sielak2

    sielak2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    182
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Kup kabel hdmi taki za 5zł a jak nie masz w konsoli hdmi to kup kabel component, z obu kabli jest praktycznie identyczny obraz.Co do reszty kabli EURO itd.. odpuść sobie na lcd różnice zauważy nawet stępień z 13 posterunku.
     
  4. maly99

    maly99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    mam wlasnie hdmi, a czy jest jakas widoczna roznica pomiedzy kablem za 10zl a za 50?
     
  5. sielak2

    sielak2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    182
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie ma.
    To jest system cyfrowy a nie analogowy.
    Ps. 10 zł to i tak za dużo nie kupuj takiego drogiego kabla naprawde
     
  6. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Roznica pojawia sie dopiero przy wiekszej matrycy oraz kiedy kabel jest dlugi.
     
  7. grzes139

    grzes139 Banned

    Dołączył:
    Maj 18, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  8. Dragsiu

    Dragsiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    240
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Dzięki Touch!, ja też się przymierzam do zakupu kabelka (HDMI - DVI) do mojego 20" Monitorka.
     
Wczytywanie...

Poleć forum