1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jakość grafiki na monitorze LCD 19' XBOX 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Mateooo14, Grudzień 20, 2011.

  1. Mateooo14

    Mateooo14 Banned

    Dołączył:
    Luty 20, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam, otóż mam pytanie , a mianowicie kilka dni temu kupiłem sobie xboxa 360 slim i aktualnie gram na telewizorze CRT i jakość grafiki mnie przeraża .... W Alan Wake to w ogóle nie mogłem przeczytać napisów bo były rozmazane (niewyraźne) .
    Teraz chcę sobie kupić ten kabel VGA i zamierzam grać na monitorze LDC LG - L1919S 19cali , i tu moje pytanie:

    Czy jak podłącze konsole do tego monitora to w opcjach konsoli pojawi się jakaś opcja wyboru rozdzielczości czy coś w podobie ?
    I czy grafika będzie lepsza ...??
    I czy będe mógł ustawić HD ???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    garafika bedzie o niebo lepsza bedziesz mial w opcjach wybor rozdzielczosci jak monitor nie ma hd to nie ustawisz
     
  4. Mateooo14

    Mateooo14 Banned

    Dołączył:
    Luty 20, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mój monitor raczej nie ma HD , ale chyba będe mógł ustawić większą rozdzielczość niż na telewizorze CRT ?
    Bo na telewizorze chyba rozdzielczość sama się ustawia , i wydaje mi się że za wysoka to ona nie jest , a na monitorze będe mógł ustawić większą ???
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Bedziesz mogl kupuj kabel i sie nie zastanawiaj bo roznica jest duza
     
  6. Mateooo14

    Mateooo14 Banned

    Dołączył:
    Luty 20, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  7. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Monitor masz HD bo rozdzielczość HD to 1280x720, twoj ma 1280x1024 z racji formatu 4:3, problemem może być to czy konsola ma w opcjach rozdzielczość twojego monitora
     
  8. Mateooo14

    Mateooo14 Banned

    Dołączył:
    Luty 20, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  9. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    to ustawisz mniejsza i tak bedzie lepiej niz na crt
     
  10. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    To obraz będzie nieproporcjonalny i nie ostry/lekko rozmyty
     
  11. Mateooo14

    Mateooo14 Banned

    Dołączył:
    Luty 20, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mam nadzieję że będzie odpowiednia rozdzielczość
     
Wczytywanie...

Poleć forum