1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jakość gry na component

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez General27, Marzec 10, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. General27

    General27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2012
    Posty:
    51
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam posiadam premke z 2006 roku z wymienionym CPU i GPU, jednak bardzo martwię się o tą konsolkę. Mam takie pytanie a mianowicie:
    Czy jak zrobię najlepszą jakość(1080p) to czy konsola będzie bardziej pracować i mocniej się przegrzewać?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  4. General27

    General27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2012
    Posty:
    51
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Czyli mogę spokojnie ustawić na 1080p?
     
  5. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  6. General27

    General27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2012
    Posty:
    51
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Bardzo dziękuje wszystkim za pomoc:)
     
  7. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Tylko component nie pociagne Ci 1080P tylki I :).Ustaw sobie 720P i bedzie OK.Gier w w full hd raptem jest kilka(napisanych nie sztucznie podbitych)a kazde kolejne przeskalowywanie obrazu moze tylko zaszkodzić.
     
  8. General27

    General27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2012
    Posty:
    51
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Mylisz się mam 1080i i 1080p na componencie:)
     
  9. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Wszystko wyjasnione. Zamykam.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum