1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jakość odbioru

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez dziend0bry, Maj 15, 2010.

  1. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    dzisiaj musiałem grać na NORMALNYM tv. :D połączenie tym zwyklym kablem.. i tak.. dash-ujdzie .. włączam alan wake i nie widze liter! jak wywale oczy to uda mi się przeczytać :D po 10minutach musialem wylaczyc,bo mnie oczy bolały :D da radę jakoś poprawić tę jakośc? bo musze teraz czesciej grac na tym tv :(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MaryGave

    MaryGave Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zawiercie
    Eee spróbuj kablem component bo SD to chyba jest 480p
     
  4. hehe925

    hehe925 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    387
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a na jaki monitor masz od kompa ?
     
  5. MaryGave

    MaryGave Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zawiercie
    Napisał wyraźnie drukowanymi literami że gra na NORMALNYM tv a nie monitorze
     
  6. thekoniq

    thekoniq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    279
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Ustaw w ustawieniach xklocka obraz panoramiczny
     
  7. KrystekxDD

    KrystekxDD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    314
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    jak ma zwykly tv to nic nie pomoze taka jakosc bedzie i nic raczej na to nie poradzisz... no chyba ze masz jakies tam wejscia typu component vga itp. a jak masz tylko composite i eruo zlacze to na lepsza grafike nie masz co liczyc
     
  8. Kondziu360

    Kondziu360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    245
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ja gram na TV Panasonic 28'' od początku i żyje...
    Do rodziców na HD mi się nie chce chodzić, zbieram na własny, nowy TV.
    Do jakości liter zdązyłem się przyzwyczaić, umiem je bez problemu odczytywać :)
    Najgorzej jest się przerzucić na taki TV potym jak długo grałeś w HD. Wszystko wydaje się obrzydliwie brzydkie ale tydzień i się przyzwyczaisz... A za pół roku jak podłączysz pod HD to ''O ja pier****, ale grafa'' :p
     
  9. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    ja gram na takiej jakości jak ty teraz, o ile nie gorszej, nic nie idzie zrobić, do grania nadaje się tylko monitor
     
  10. thekoniq

    thekoniq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    279
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Ja grałem na podobnym jak ty i wszytko chodziło, tzn. litery były wyraźne... Ile ma lat ten TV???
    Kondziu - Dokładnie, jak przerzuciłem się z powrotem z 15" LCD na 42" LED LCD to LOL .
     
  11. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    Ja też grałem na takim 20 letnim sonym i to była masakra. Nic nie zrobisz z obrazem, albo kup monitor min. 22 (teraz są tanie), albo zbieraj na większy tv.
     
  12. Kondziu360

    Kondziu360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    245
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jak sie raz na pół roku na 2 godziny do rodziców podłącze to nawet Tekken 6 wydaje mi się grą z bajecznie piękną grafiką :p
     
  13. DeluVegaz

    DeluVegaz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No tu macie racje, nie ma porównania ;p na zwyklym tv to tak samo problem z tymi tam napisami mam problem
     
  14. Fynal

    Fynal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2009
    Posty:
    168
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jeżeli chodzi o napisy to chyba najgorszą grą jest Dead Rising, tam napisy są w ogóle nie czytelne, a że autorzy byli leniwi to w wielu momentach nie ma dubbingu tylko rozmowy są przedstawione za pomocą napisów . ogólna porażka... no cóż żeby nie mieć takich problemów w grze po prostu kupiłem sobie monitor 21" z full hd i z HDMI ;)
     
  15. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    no ok,a np.gdybym podłączył iksa do zwyklego monitora? :D lcd? bez hd, to jakby było?
     
  16. Blood.

    Blood. V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Październik 31, 2008
    Posty:
    318
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Więc tak:
    Zwykły tv- najsłabsza jakość, ratują Ciebie jedynie te z wyjściem component.
    Tv hd ready-do 40"
    Tv full hd-od 40" wzwyż, wtedy widać różnice.

    Co do monitorów:
    crt- zapomnij :p
    lcd bez hd, nie panorama- bardzo mały obraz, rozmazany, da sie grać
    lcd hd (ja taki mam z wejściem hdmi)- obraz najlepszy (możliwe, że te z tunerem tv coś tam jeszcze ugrają)


    Na przyszłość lepiej opisuj tematy.
     
  17. Kondziu360

    Kondziu360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    245
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Chodzi ci o te tak? Te akurat są HD ale mniejsza o to... [​IMG]

    A jakie mogą być inne? Euro? Ja mam wyjścia Componenta, nie widziałem obrazu podpiętego przez Euro. Obraz jest jeszcze gorszej jakości?
     
  18. Tomek2010

    Tomek2010 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    tam masz akurat przełącznik na zwykłe TV i używasz tylko tych 3 kolorów(czerwony, żółty, biały)
     
Wczytywanie...

Poleć forum