1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jasper 2010-10-15 - jaki naped?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kolo3, Luty 22, 2014.

  1. kolo3

    kolo3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam.
    Jaki naped siedzi w konsoli z roku 2010-10-15? Jest to konsola PHAT (Jasper). Wiem, ze Lite-On, ale jaki model? Czyzby V3?
    Jesli V3 to czy ktos z Panstwa moglby wkleic link z tutorialem jak taki naped przerobic bez CK3 itp.?
    Z gory bardzo dziekuje.
    Pozdrawiam serdecznie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Papa LOLO

    Papa LOLO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2011
    Posty:
    215
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łodź
    Czyż by konsola po serwisie?? Bo jasperów juz nie produkowali w 10-2010. Sprawdz zasilacz i wartosci - czy jest 12,1A czy 14,2A.
     
  4. kolo3

    kolo3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Dzieki za odpowiedz.
    12.1A, czyli Jasper. Gniazdo zasilania na 100% od Jaspera. Zasilacz 150W.
     
  5. kolo3

    kolo3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Model: DG-16D2S-09C
    HW: A0A2
    FW: 93450C

    Jakies linki odnosnie przerobki bez CK3 itp.? Z gory dziekuje.
    Pozdrawiam.
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Sprawdź kabelki czy są żółte. Jeśli tak to potrzebujesz pmt

    Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
     
  7. kolo3

    kolo3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Kable od czego? Od SATA/zasilania?

    Juz wiem, chodzi o kable w napedzie.
    Tak, sa zolte.
     
  8. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://www.irgamer.co.za/images/drives.jpg

    Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://www.gc-repairs.com/media//gcr-xbox360-dvd-drives.jpg

    Zatem masz Liteona i do przeróbki napędu potrzebujesz zrobić tak zwane PTM HACK, musisz napęd podlączyć pod SATA kompa PC, ewentulanie mieć jakies urządzenie pokroju Lizard czy X360USB.]

    Cr3 lite to chip i on też jest do modyfikacji tyle że już chipowej zwanej RGH i nie modyfikuje ono napędu, w napęd gry się inną modyfikację zwaną LT3.0
     
Wczytywanie...

Poleć forum