1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jasper 256 RGH 2.0 matrix glitcher v3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez petterros, Kwiecień 8, 2015.

  1. petterros

    petterros Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2015
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam!
    Mam problem, ponieważ mam Jaspera Phat 256 MB, dash bardzo stary 13xxx, chcę zrobić RGH v2 ale nigdzie nie mogę znaleźć schematu, gdzie polutować kable:
    [​IMG]
    Czy ktoś może mi pomóc?

    I pytanie nr 2 - jak programuję glitchera, to czy zmieniły się od czasów rgh v1 pliki .jed?

    Z góry dziękuję za pomoc :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2722
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jak masz stary dash to rób RGH1 a nie 2, całość zrobisz w JRunner tam też masz wsady do chipów do tego ze zdjęcia musisz wywalić reza "0" między D a E bo inaczej kwarcem możesz ubić konsolę.
     
  4. petterros

    petterros Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2015
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Chodziło mi przede wszystkim o to, że rgh2 jest o wiele łatwiejsze w wykonaniu (lutowanie kabli).
    Dlaczego rgh1 jest lepsze?
     
  5. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2722
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    what ? rgh1 masz prostsze mniej zabawy z kablami kondkami itp no i boot od strzała a rgh2 na 256 czasem jest tak tragiczny że niemal niemożliwy do zrobienia. [​IMG]
     
  6. petterros

    petterros Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2015
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    No chyba, że tak :)
    Jeszcze pytanka - czy do punktu A prowadzić kabel 50 Ohm w oplocie?
    - czy do całej instalacji nadadzą się kable 8 Ohm takie jak do głośników?
     
  7. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2722
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Weź zwykłe kable typu AWG 28 i całość instalacji na nim zrób.
     
  8. petterros

    petterros Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2015
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ok dzięki za pomoc, napiszę jak zrobię, czy wszystko działa :)
     
  9. petterros

    petterros Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2015
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Działa pięknie bardzo dziękuję :)
     
  10. Cris17

    Cris17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2015
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam, mam pytanie do Was czy przeróbka na dzień dzisiejszy za pomocą Chip matrix glitcher v3 - jest najlepszą na tą chwilę?
     
  11. fifi88

    fifi88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    396
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielawa
    Do fatów to najlepiej zrobic RGH 1.2 można na matrixie, ale i na coolrunner c, cr3, d i chyba squricie
     
Wczytywanie...

Poleć forum