1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jasper 512 mb Dual Nand

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Slawek Słowik, Kwiecień 9, 2015.

  1. Slawek Słowik

    Slawek Słowik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2014
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam czy jest możliwośc wykonania w tym jasperze Dual nand jeżeli konsola ma RGH 2.0 aby można grać na livie? Czy jest to wgl opłacalne czy lepiej zakup drugiej konsoli do typowej do Live i kto może to wykonać piszcie co sądzicie o tym.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. petroz

    petroz Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    1041
    Polubienia:
    306
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Żarnobyl
    da się... w zależności od umiejętności/chęci/możliwości koszt to 60-250zł. Robisz samemu to wydasz ok 60-80zł. Zlecisz komuś to pewnie coś ok 200-250. Zrobienie dual nandu na jasperze 512 jest do zrobienia ale jest problematyczne, dlatego nie każdy się podejmie.
     
  4. Slawek Słowik

    Slawek Słowik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2014
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to chyba lepiej poszukać slima do 260 bo idzie znaleźc nawet za 240 widziałem i zrobić LT 3.0 co nie? Bo jak się nie znam mogę płytę główna uszkodzić
     
  5. keyser2

    keyser2 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2013
    Posty:
    185
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    LT3 na slimach tylko Trinity.
     
  6. petroz

    petroz Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    1041
    Polubienia:
    306
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Żarnobyl
    jak się nie znasz i w życiu nie trzymałeś w ręce lutownicy to na 100% coś uszkodzisz.

    Jak keyser2 napisał LT3.0 na oryginalnym boardzie zrobisz tylko na trinity. Corony juz tylko LTU, a więc koszt ok 120zł o ile nie więcej.
     
Wczytywanie...

Poleć forum