1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jasper a awaryjność

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Zdzich981, Sierpień 2, 2010.

  1. Zdzich981

    Zdzich981 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    161
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    mam okazję kupić xboxa Jasper ale boje się o Rod jak to było z poprzednią konsolą ;/
    i tu jest pytanie jak Jasper jest awaryjny ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. PremiumPRO

    PremiumPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    665
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Prawie wcale. Awaryjność minimalna. Spokojnie kupuj.
     
  4. maciek267

    maciek267 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    JW.. Mszynki prawie nie do zdarcia :D Bierz smialo
     
  5. Zdzich981

    Zdzich981 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    161
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    jeszcze jedno

    czy jak mam zasilacz 85V to czy będzie pasować do Jasper ? ;} sry nie jestem w tym ogarnięty ;] oraz opłaca się Jaspera za 550 x Jasper arcade pudło papiery i chyba zasiłka . koles mówi że nigdy nie naprawiana ale coś mi tu śmierdzi bo tak tanio ;]
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie opłaca się bo drogo, bez pada
     
  7. fake4r

    fake4r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    434
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    pl
    Ja wiem czy tak tanio ? Za 100zł więcej masz nówkę. Więc sam sobie odpowiedz.
     
  8. Always69

    Always69 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    550zł za samego xboxa bez pada to jak na dzisiaj drogo dolicz sobie pad z 100zł to za tą cenę masz nowego arcade z pełna gwarancją.
     
  9. AdrianQ

    AdrianQ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Jasper - awaryjność minimalna ;-)
    Sam będe teraz kupował więc polecam ... ; >>>
     
  10. wojtas453

    wojtas453 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To pad az 100zl kosztuje?! o_O
     
  11. PremiumPRO

    PremiumPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    665
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Tak.
     
  12. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-f79/falcon-jasper-jak-jest-z-rrod-46193.html
    Ile razy można prosić, SZUKAJCIE TEMATÓW...
     
Wczytywanie...

Poleć forum