1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jasper a Lite-on 74850C

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Azazel, Styczeń 22, 2013.

  1. Azazel

    Azazel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2008
    Posty:
    99
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wrocław
    Witam zakupiłem od gościa konsole mowił że nie była otwierana a tu bum, plomba zerwana, srebrna taśma przy napedzie rozerwana, no i najważniejsze konsola z 10-02-2009 r nie jest dziwne że, Jasperze jest Lite-oN 74850C ? Obawiam się czy nie pier...ł spoofa :/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    wszystko jest w porządku.Lite-on powinien się znajdować w Jasperze
     
  4. Azazel

    Azazel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2008
    Posty:
    99
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wrocław
    ale 74850C był i falconach to w sumie chyba pierwszy liteon poźniej były jeszcze te z pierwszą cyfrą 83v1,83v2 czy 93
     
  5. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Na to nie ma reguły, jakie napędy mają pod ręką to takie były ładowane do konsoli i jak najbardziej zdarzają się takie przypadki. Ostatnio miałem konsole z sierpnia 2012 roku, a w środku zamiast Corona V3 to siedziała V1 :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum