1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jasper a zasilacz 175W

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Seiya, Listopad 4, 2012.

  1. Seiya

    Seiya Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam czy Jasper może mieć zasilacz 175W? tak jak w tej aukcji Xbox 360 HD JASPER + 2 GRY+OKABLOWANIE (2767861965) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. , na zdjęciach widać że to Jasper ale ten zasilacz mnie zastanawia
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. toudick

    toudick Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2010
    Posty:
    217
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak. Moze miec.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
  4. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: Jasper a zasilacz 175W

    Możesz taki zasilacz kupić.

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  5. Seiya

    Seiya Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    pytam bo nie chciałbym się naciąć na aukcji :)
     
  6. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    czasami ludzie nie wiedza co to jasper a mimo to pisza ze jasper. upewnisz sie po wygladzie gniazda zasilania
     
    1 osoba to lubi.
  7. Michał11118

    Michał11118 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Wiem, że zasilacz zawsze nie świadczył o tym czy to jasper czy nie, mógł mieć zmieniony zasilacz. Zapytaj go o datę produkcji bo jak dobrze pamiętam od listopada 2008, a jaspery 2 od września 2009r.
    Pod MADE IN.... powinno być zasilanie, jeśli jest tam 12.1A to Jasper.
     
    1 osoba to lubi.
  8. Seiya

    Seiya Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    wiem wiem wysłałem mu meia o więcej zdjęć , a wie ktoś do kiedy robili Jaspery ?
     
  9. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    koniec 2009
     
    1 osoba to lubi.
  10. Krawol

    Krawol Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    1001
    Polubienia:
    114
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa | Otwock
    od września 2009r. Mój xbox jest z 2009-06-10 i jest jasper. I mało tego posiada 203w zasilacz ( jest z UK)
     
    1 osoba to lubi.
  11. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Odp: Jasper a zasilacz 175W

    Jaspery są od 17.10.2008 do marca 2010

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  12. Michał11118

    Michał11118 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    A miałeś już z nim kontakt, bo często nie da się doprosić o zdjęcia czy w ogóle odpowiedź. Już z wieloma rzeczami tak miałem.
     
  13. Seiya

    Seiya Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Konsola jest z 2010-03-30 , po wtyczce widać że to Jasper (ponoć po tym najlepiej poznać czy to Jasper) http://i50.tinypic.com/1giywg.jpg
     
Wczytywanie...

Poleć forum