1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

JASPER a zasilacz od FALCONA

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pingwinz, Wrzesień 20, 2013.

  1. pingwinz

    pingwinz Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2013
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Dorwałem xboxa 360 jaspera ale mam do niego jedynie zasilacz od FALCONa 203W. Czy może mi to uszkodzić konsolę? Czy mogę ją użytkować bez obaw?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. grochu41

    grochu41 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    327
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Czerwona Woda
    Możesz grać spokojnie. Ten zasilacz jest od Xenona lub Zephyra.
     
  4. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    735
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Nic się nie stanie.
     
  5. pingwinz

    pingwinz Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2013
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki wielkie panowie :) a czy da się sprawdzić że mamy napęd sflashowany? czy nie da rady "naocznie" sprawdzić? Aha i jak wyciągnąć ten nieszczęsny klucz napędu? Mam liteona sprawdziłem żółte kabelki. I czy wystarczy podpiąć napęd kablem sata z kompem i za pomocą jungleflashera zczytać kod czy trzeba bawić się jakimiś igłami, usb probe itp?
     
  6. jary84

    jary84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    190
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Andrychów
    Musisz mieć usb probe żeby zrobić lite-on'a! Trzeba wyciągnąć klucz przez PMT!
     
Wczytywanie...

Poleć forum