1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jasper awaryjność

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez tumispada, Listopad 24, 2013.

  1. tumispada

    tumispada Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam.

    Chciałbym się spytać jak to jest z awaryjnością konsoli x360

    wiadomo nie kupowałem falcona i starsze modele często sa z nimi problemy,kupiłem Jaspera z 2010r i tak z tego co mi wiadomo był grzebany posiada 3.0 i nowy laser.
    co najczęściej pada w jasper? i zamierzam dać znajomemu który ją otworzy i sprawdzi czy w środku jest wszystko ok dokładnie co zrobi to

    "rozebranie na czesci, wiatrak podlacze pod zasilacz zeby sprawdzic czy nie warczy, procesor oraz grafika zostana dokladnie wyczyszczone ze starej pasty, to samo z radiatorem, naloze nowa paste termo, radiator i wentylator oczyszcze z kurzu i poskladam wszystko w calosc" "uzywam pasty na bazie srebra i diamentow" co to za pasta i czy jest ok? warto to zrobić po zakupie używanego Jaspera?

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. baton

    baton Moderator Członek Załogi Moderator Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2009
    Posty:
    348
    Polubienia:
    879
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SZ/OST
    Ja mam jaspera od 2009 narpierw robione lt teraz rgh. Dosyć dużo grane i nie mam z nim żadnego problemu .z tego co wiem jaspery sie nie przegrywają dlatego bym przy pascie nie grzebal. Co do wiatraka to trochę hałasu jest ale to normalne. Laser wymieniony to raczej normalne jak było grane na piratach slabej jakosci. Jak już to bym go tylko odkurzyl.

    Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka
     
  4. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Po co grzebać w jasperze :/
    Odkurz go tylko, i nie kombinuj

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  5. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    gdy sam robilem LT zmienilem przy okazji paste :)
    teraz na pokladzie jest rgh a z konsola nie bylo i nie ma zadnych problemow.
     
  6. maciejet

    maciejet Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    158
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mam 2 Jaspery na stanie. Jeden z nich w moich rękach już od ponad 3,5 roku. Wszystko chodzi jak należy.
     
Wczytywanie...

Poleć forum