1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jasper bez hdmi ? czy to możliwe ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez smykk, Grudzień 17, 2010.

  1. smykk

    smykk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam kupiłem na allegro konsole xbox 360 pisało że jasper data produkcji się zgadza ale nie mam HDMI i widac ze konsola była otwierana czy to możliwe żeby jasper nie miał HDMI ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
  4. raflooldz

    raflooldz Banned

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    nabito Cię w butelkę ;]

    ja bym się przejechał do tego sprzedawcy.
     
  5. smykk

    smykk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    właśnie odsyłam konsole do sprzedawcy. zasilacz jest 203W tylko obudowa górna jest od jaspera :mad:
     
  6. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    78
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
  7. raflooldz

    raflooldz Banned

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    ale dzwoniłeś do niego i się zgodził żeby odesłać? żebyś nie został bez kasy i bez konsoli.
     
  8. smykk

    smykk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    tak zgodził się wyśle mu za pobraniem. Wiecie może gdzie kupic nowego xbox 360 jasper z wgranym LT+ ? na śląsku albo na allegro. Ale gnój z niego opakowane z japera górna obudowa też a tu bez hdmi i zasilacz 203w jak ktoś by nie widział że jasper ma 150w i hdmi i rrod by mu wyskoczył to by było dopiero zdziwienie.
     
  9. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    a masz jeszcze ta konsole? sprawdz czy z dylu masz mfr date czy service date.
     
  10. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    jasper nie koniecznie musi miec 150 w, a z lt+ pomimo wszystko szukaj na allegro tylko od jakis dobrych sprzedawcow albo kup nowego i przerob sobie
     
  11. smykk

    smykk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mrf date pisze ale zasilacz 203w i bez hdmi pewnie kupił sobie nowego jaspera i przełożył góre obudowy a starego xenona z nowym pudełkiem i padem sprzedał
     
  12. yugo

    yugo Banned

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2010
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Włocławek
    Właśnie nie , jak padał komuś XBOX Xenon to mu naprawiali i dlatego na naklejce ma date mfr jak jaspera , ale to i tak jedzie na podzespołach xenona

    może nie wiedział o tym, spojrzał jaką ma date na tyle , zobaczył że w necie pisze że to jasper i tyle :O
     
  13. tysonic

    tysonic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    202
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  14. TrueUser

    TrueUser Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2010
    Posty:
    242
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrów Wlkp.
    Ludzie kombinują jak mogą.
     
  15. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Zamykam bo offtop się robi.
     
Wczytywanie...

Poleć forum