1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jasper bez wbudowanej pamięci ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Macio8, Marzec 27, 2011.

  1. Macio8

    Macio8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 26, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy powstały Jaspery bez wbudowanej pamięci ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. isser98

    isser98 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Skarżysko-Kamienna
    Jasper ma wbudowaną pamięć. Falcony były kartą pamięci 256mb o ile się orientuje :)
     
  4. Macio8

    Macio8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 26, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak wiem leczy czy były jakieś Jaspery bez wbudowanej pamięci 256 lub 512 ?
     
  5. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Nie. Były tylko z wbudowaną.
     
  6. Baxxter

    Baxxter Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam jaspera (luty 2009) bez wbudowanej pamięci. wbudowaną pamięc miały tylko wersje arcade.
     
  7. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    To jaką masz wersje? Luty 2009 to raczej nie jasper.

    Modele z płytą główną Jasper ze stycznia posiadają w niektórych przypadkach 16 MB wbudowanej pamięci Flash. Późniejsze konsole to Jasper 256 MB wbudowanej pamięci Flash
    256 MB lub 512 MB Pamięci Flash / W modelach z płytą główną Jasper 256 MB wbudowanej pamięci Flash

    Wszystko na ten temat.
     
  8. Baxxter

    Baxxter Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    data produckji luty 2009, zasilacz 150W, wtyczka zasilacza "jasperowa". Jaspery są produkowane od grudnia 2008, wbudowaną pamięc miały tylko wersje arcade. po co montować pamięc wewnetrzna skoro do premium i elite byly standardowo dyski.
     
  9. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Masz 16mb pamięci jednak nic nie zapiszesz. Konsole późniejsze WSZYSTKIE mają wbudowane 256 lub 512mb.
     
  10. Baxxter

    Baxxter Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    konsola jako jedyna pamięc widzi dysk, najlepiej zapytaj kogos kto ma elite jaspera czy tez ma wewnetrzna pamiec
     
  11. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Ale głupoty opowiadasz. Mam jaspera z czerwca 2009r. Widzi dysk 120gb, pendrive 8gb jak podepne i pamięć wbudowaną (flash) 512mb.
     
  12. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    konsola która nie ma wbudowanej pamięci do zapisu save'ow to nie jasper
     
  13. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    co ty za bzdury opowiadasz !!!

    Jaspery bez wbudowanej pamięci są i sa one w wersji Elite
    zamiast wbudowanej karty pamieci były i sa sprzedawane z dyskiem twardym - tyle w temacie

    >>> Xbox 360
     
  14. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    popieram quazimodo :) mialem to samo napisac
     
  15. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    hmmm dziwne bo mialem elite jasper i miał i pamięć wbudowaną i dysk i kupiona byla w MM.....
     
  16. Baxxter

    Baxxter Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jaspery w wersji premium i elite niemaja wbudowanej pamieci, odlaczylem dysk od swojej i pokazalo ze niema zadnej pamieci wewnetrznej
     
  17. graveler

    graveler Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    111
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Płońsk
    Ostatnio w moje ręce trafiła konsola jasper v2 - radiator GPU bez heatpipe, lite-on v2 i data prod 2009 sierpień. Pudełko od Arcade ale tacka srebrna od premium - w każdym razie nie ma wbudowanej pamięci.
     
Wczytywanie...

Poleć forum