1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jasper-brak wbudowaniej pamięci?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez toudick, Grudzień 19, 2010.

  1. toudick

    toudick Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2010
    Posty:
    217
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Cześć. Mam dwie konsole. Jedną z czerwca 2009, drugą ze stycznia 2009. Teoretycznie obie to Jaspery. Problem w tym, że w tej nowszej podczas zapisywania savów mam wybór między pamięcią na dysku a pamięcią wbudowaną 256Mb, zaś na tej pierwszej wybór ogranicza się tylko do pamięci na dysku (tak jakbym nie miał tych wbudowanych 256Mb). Czy to oznacza, że druga konsola to nie Jassper?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    tylko jaspery arcade mialy wbudowana pamiec. Jesli to elite lub premium to wbudowanej pamieci miec nie bedziesz.
     
  5. toudick

    toudick Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2010
    Posty:
    217
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    dzieki za info-tego akurat nie wiedziałem. Fakt tacka napędu jest srebrna więc nie jest to arcade. Tyle, że nie wiedziałem, że wbudowaną pamięć miały tylko podstawowe wersje. Dzięki
     
  6. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Konsola Premium.
     

Poleć forum