1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jasper , Forza 3 , live - zacina się.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez riders62, Marzec 25, 2010.

  1. riders62

    riders62 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Płock
    Witam. Mam problem ... dziś zauważyłem że podczas grania w forzę 3 (oryginał malutkie ryski) przez live dołączam do lobby i konsola kompletnie się zacina ( konsola nie reaguje na żadne komendy padem leci tylko muzyka z menu gry). Nie wiem co tu jest nie tak bo dziś rano grałem z odłączonym kabel od internetu i ie było nic takiego a przychodzę że szkoły podpinam kabelek i gra zacina się po dołączeniu do lobby. Co jest nie tak ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bison616

    bison616 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 9, 2009
    Posty:
    160
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    b-stok
    być może masz uszkodzony save/ ja mam uszkodzony save od nfs prostreet konsola w trakcie wczytywania save sie wiesza na amen i tylko wykasowanie save i gra odnowa pomogło
    dodam ze starcilem dobre 5 dni gry :(
     
  4. riders62

    riders62 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Płock
    Nawet nie strasz ja stracę z miesiąc ale chodzi o to że bez live jest w porządku (jak na razie ten problem nie wystąpił bez live)
     
  5. riders62

    riders62 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Płock
    Czy to możliwe aby było to związane z połączeniem internetowym bo bez kabla błąd się nie pojawia. Może jakieś zaniki danych ?
     
  6. Pawlllosss

    Pawlllosss Guest

    Ja słyszałem, że właśnie wielu osobą się Forza 3 zacina przy multi, w różnych momentach np.przy zmianie samochodu w lobby, cały czas ci się tak dzieje czy co któryś raz?
     
  7. riders62

    riders62 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Płock
    Moim zdaniem coś było z serverem bo teraz grałem z 3 godzinki i było dobrze. Pytałem się tez kilku osób i mówili że też im się tak czasem zdarza. Także chyba jednak nie ma się czym martwić ;)
     
  8. Jacekxbox360

    Jacekxbox360 Banned

    Dołączył:
    Listopad 19, 2009
    Posty:
    119
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie ,to nie serwer tylko błąd od Turn10 ,będzie się powtarzać ,najczęściej po zakupie części do samochodu lub tunigu ustawień ,tak bynajmniej jest u mnie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum