1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jasper i 256mB wbudowanej pamięci

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez deepcry, Wrzesień 5, 2009.

  1. deepcry

    deepcry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przeczytałem, że najnowsze modele Xbox 360 (Jasper) mają wbudowane 256mB pamięci flash.

    Kupiłem ostatnio elite, raczej Jasper bo jest podwójny, rozdzielony bolec przy wejściu od zasilacza. Oraz z tyłu na Xboxie 360 jest informacja o zasilaniu 12.1V * 1 amper.

    Wyjąłem twardy dysk aby z ciekawości sprawdzić czy jest to wbudowane 256mB. No i nie można było utworzyć profilu, pisało, że brak pamięci.

    To znaczy, że są Jaspery bez wbudowanej pamięci czy co?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    tylko arcady to chyba oczywiste.....
     
  4. deepcry

    deepcry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jakby było dla mnie oczywiste to bym nie pytał.

    Myślałem, że jasper to jasper, a arcade od elita różni się tylko dołączonymi dodatkowymi rzeczami.

    Dziękuję za odpowiedź.
     
  5. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    no a tak miedzy nami to NIE TEN DZIAŁ!!! cóż... przerzućcie wyrzućcie ...
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    masz zupełna racje - roznia sie zewnetrzna pamiecia.
    w poprzednich wersjach miałes memorke w jasperze masz wbudowana
    w premium i elite tego nie ma
     
Wczytywanie...

Poleć forum