1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jasper i corona

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kolar, Listopad 27, 2012.

  1. Kolar

    Kolar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2012
    Posty:
    29
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam, czy jest jakas roznica pomiedzy plyta glowna jasper a corona ? Awaryjnosc etc ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Jasper jest w phatach, corona w slimach, obydwie płyty należą do tych mało awaryjnych. (Możliwośc rroda praktycznie 0)
     
  4. rufus282

    rufus282 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    349
    Polubienia:
    63
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zza miedzy.
    Odp: Jasper i corona

    Jaspera można przerobić a tego drugiego nie.

    Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
     
  5. darus0955

    darus0955 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2012
    Posty:
    104
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    corone też można przerobić na rgh jak i na lt 3, ja mam jaspera i bardzo dobrze się spisuje
     
  6. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Odp: Jasper i corona

    Płyte corona idzie przerobic na rgh ale tylko te wyprodukowane do 04.2012

    Wysyłane z mojego ST27i za pomocą Tapatalk 2
     
  7. ZMZZ813

    ZMZZ813 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Słupsk
    Odp: Jasper i corona

    A jezeli dostane konsole na swieta to zapewne bedzie mlodsza niz 04.12 i wtedy nie bedzie mozliwosci jej przerobki na ten moment? A czy jest na to szansa w przyszlosci?

    Wysyłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk 2
     
  8. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Odp: Jasper i corona

    Jesli kupia ze sklepu to pewnie na chwile obecna jej nie przerobisz.
    Czy wyjdzie przerobka rgh? Tego nikt nie wie.
    Czy wyjdzie LT? Tak i to pewnie niedlugo ale cena tego bedzie 300-400zl...

    Wysyłane z mojego ST27i za pomocą Tapatalk 2
     
  9. ZMZZ813

    ZMZZ813 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Słupsk
    Odp: Jasper i corona

    Wooowww... Serio az 300zl!? Troche sporo. No nic, pytalem tak na przyszlosc :> Jak dostane konsole w swoje lapki to i tak bede czail sie na Red Dead Redemption bo zawsze chcialem w nia pograc, a na wiosne GTA V!

    Wysyłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk 2
     
  10. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Odp: Jasper i corona

    Tak bo bedzie trzeba wymieniac cale pcb napedu na ich pcb do ktorego idzie wgrac ltu, dlatego az tyle..

    Wysyłane z mojego ST27i za pomocą Tapatalk 2
     
  11. Kolar

    Kolar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2012
    Posty:
    29
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Upewniając się - slimke można przerobić do 04.2012 ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum