1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jasper i zasilacz 175 W....to normalne????

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez tomasz222, Maj 4, 2009.

  1. tomasz222

    tomasz222 Banned

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    484
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia kolo Krakowa
    NOWYXBOX 360 ARCADE+EXTREM 1.51+NXE 5 GIER JASPER (627360059) - Aukcje internetowe Allegro

    zastanawia mnie ta aukcja.....zawsze mylalem ze jaspery to tylko 150W..a tu w opisie wynika ze to jasper ale zasilacz ma 175w..to normlane?? czy jakies kombinowania nie oryginalne dokladki itp...jak to rozumiec??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. marwol

    marwol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2008
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    tak to normalne, jasper może mieć zasilacz i 150W i 175W
     
  4. emstar3000

    emstar3000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2009
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Albo nie zmienili opisu aukcji albo nie wiem co, wątpie żęby do jasperów były zasilacze 175w. To jest wszystko obliczone tip top ile ma być W a nie tu damy 175 a tu 150 pfffffff.

    Zapytaj o date produkcji konsoli albo o amperaż.
     
  5. tomasz222

    tomasz222 Banned

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    484
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia kolo Krakowa
    a jakiego lepiej brac???????? 175 czy 150..ktory lepiej sie spisuje ..czy to nie ma zadnego znaczenia z wyjatkiem poboru pradu....bo chyba jak wyzej kolega napisal..wszystko jest tak zrobione ze jasper powinien byc chyba glownie pod 150 w..
     
  6. Andrewww1991

    Andrewww1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2008
    Posty:
    134
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Chrzanów
    Najlepiej jak poszukasz sobie wersję 150W. Będziesz już miał pewność, że to nowa wersja :)
     
  7. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Jasper może mieć zasilacz 150W jak i o większej mocy, czyli 175W/203W. Napisz do kolesia jaki jest to konkretnie model, bo z aukcji nie wynika w 100% jaka to jest wersja. Raz pisze Falcona, raz Jasper.

    Nie pierd... wszystko zależy od kosztów, a że zostało im jeszcze sporo zasilaczów 175W to pakują je do Jasper'ów. Sam mam Jasper'a z PSU 175W.

    Jeden wał, który zasilacz dostaniesz, ważne żeby był to Jasper.
     
  8. jarek43_16

    jarek43_16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2008
    Posty:
    254
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lisów
    też bym szukał wersje ze 150W zasilaczem, wtedy 100% pewności masz że to jasper, cena taka sama jak na innych aukcjach, ale w tej aukcji dochodzi ta niepewność "czy oby napewno jasper"
     
  9. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    To nie jest oryginalnie ten sprzedający zamienia zasilacze bierze zasilacze z reklamacji i wsadza a te 150 sprzedaje osobno.
     
  10. tomasz222

    tomasz222 Banned

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    484
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia kolo Krakowa
    kurcze wlasnie przyjechalem do domu ..z kupionym jasperem..napewno jasper bo ma wbudowana pamiec...oznaczenia 12v 12 1A... zasilacz 150 W ale kurcze nie zwrocilem uwagi i teraz sie zorientowalem ze koncowka do zasilacza jest ANGIELSKA...3 duze bolce....czy normalnie bedzie chodzil jak kupie jutro przejsciowke?? czy lepiej napisac do kolesia zeby mi doslal koncowke oryginalna z polskim wejsciem??
     
  11. jarek43_16

    jarek43_16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2008
    Posty:
    254
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lisów
    normalnie będzie działać jak dokupisz przejściówke, a przejściówka kosztuje do 5 zł chyba
     
  12. emstar3000

    emstar3000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2009
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A to jest ten z aukcji do której link podałeś na górze czy jakieś inne źródło ?
     
  13. tomasz222

    tomasz222 Banned

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    484
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia kolo Krakowa
    nie nie..ja kupilem w sklepie w krakowie..a link to tak do zwyklej auckji ktora mnie zaciekawila
     
  14. mokwas

    mokwas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    też kupiłem jaspera z zasilaczem 175W - to normalne i zasilacze w stare pasują do nowych konsol. Odwiedz ten link http://x360iso.org/problemy/14451-zasilacz-od-falcona-kompatibilny-z-jasperem.html
     
Wczytywanie...

Poleć forum