1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jasper jTag brick

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez wipeoutSpoon, Lipiec 30, 2011.

  1. wipeoutSpoon

    wipeoutSpoon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Augustów
    Witam.
    Na początku mój jasper posiadał 12611 i LT+ 1.1. Zaktualizowałem go za pomocą Easy FreeBoot v5.32 do 13599 konsola włączyła się normalnie przeszedłem przez całą konfigurację, wyłączyłem konsolę i wgrałem do napędu LT+ 1.9. Włączyłem konsolę za pomocą pada i Nie ma dźwięku, nie ma obrazu, po włączeniu nie wykrywa mi pada, napęd otwiera się, konsola normalnie włącza się za pomocą włącznika. Proszę o pomoc. Czy moja konsola jest totalnie uceglona ?


    PS. Konsola nie pokazuje żadnego błędu. Dane takie jak Nand, cpu i dvd key posiadam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12094
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Podlacz przez composite lub vga i wlacz na eject jak wlaczy sie xell wgraj nand przez plyte lub moze zalapie z pena. Jesli sie nie zalaczy xell trzeba na nowo wgrywac przez usb lub lpt.

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  4. wipeoutSpoon

    wipeoutSpoon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Augustów
    Mógłby mi ktoś podrzucić schemat jak stworzyć ten kabelek USB do ponownej instalacji ?
     
  5. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    jeżeli chcesz przez usb to potrzebujesz programator SPI, sam kabelek nie wystarczy :D

    napisałem ci na PW info
     
Wczytywanie...

Poleć forum