1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jasper LT 2.0 dash 13599 przeróbka ???

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez MAKLER, Listopad 11, 2012.

  1. MAKLER

    MAKLER Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć Wszystkim, powiedzcie mi czy najlepiej najpierw najpierw wgrać LT3.0 i później zaktualizować konsolę, czy odwrotnie ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. NIKODEMUS

    NIKODEMUS Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    123
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żywiec, Poland
    Odp: Jasper LT 2.0 dash 13599 przeróbka ???

    Wiesz ja mam lt2.0 i bez problemu zrobiłem aktualizację do nowego dash-u Ale jak chcesz zrobić lt3.0 to poproś tego co będzie ci flashowal o aktualizację dashu

    Wysłane z mojego LG-E610
     
  4. MAKLER

    MAKLER Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sam będę flashowal dlatego pytam od czego zacząć
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Odp: Jasper LT 2.0 dash 13599 przeróbka ???

    To najpierw aktualizacja dasha a pozniej wgrać lt3.0

    Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
     
  6. MAKLER

    MAKLER Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak to jest z graniem na xbl live ? Czytałem, że na LT3.0 można spokojnie grać, ale kiedyś na forum był wątek, że jeśli uruchomiło się którąś część NFS czy Fable III to konsola została oflagowana i zostanie zbanowana. Jak to sprawdzić i czy to w ogóle ma jeszcze jakieś znaczenie po przeróbce na LT3.0?
     
Wczytywanie...

Poleć forum