1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jasper na LT 1.0 - błąd po aktualizacji i konsola leży i kwiczy

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez 4profits, Kwiecień 10, 2012.

  1. 4profits

    4profits Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Jak głupek pozwoliłem na aktualizację przy fifie 2012.
    Konsola to jasper na LT.1.0 lub LT 1.1 (nie pamiętam dokładnie), napęd liteon.
    Na ten moment po odpaleniu wywala biały ekran i komunikat z błędem (22FB-351F-B800-0F00-C000-0034) i nic nie można zrobić.
    Nawet nie mogę wejść do dasha po przytrzymaniu przycisku synchronizacji. Konsola nie widzi pada.

    Próbowałem szukać po różnych forach ale niestety nie znalazłem rozwiązania.

    Czy wgranie jakiegoś określonego dasha z CD pomoże? Niestety po włożeniu pena nic się nie dzieje

    Proszę o pomoc.

    Ps. Czy ten napęd da radę przerobić na jakieś nowego LT i czy to pomoże?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  4. remospl

    remospl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2012
    Posty:
    160
    Polubienia:
    40
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Witonia
    !TigraTeam wyraźnie napisał że włożenie pendrive nic nie robi
     
  5. 4profits

    4profits Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a może ten dash 13599 z cd? konsola pierwsze co robi po odpaleniu to szuka płyty.
    Ewentualnie może jakiś LT 2.0 pomoże?

    czekam na sugestie
     
  6. MARGRA26

    MARGRA26 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chmielnik
    Mozliwe ze zmiana na nowsze FW rozwiaze spr..
     
  7. 4profits

    4profits Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jest jeszcze taka kwestia, ze ta konsola to arcade i w momencie aktualizacji było tylko kilka MB wolnego miejsca... ale sądząc po częstości pojawiania się podobnych problemów przy aktualizacji w różnych wątkach to raczej nie przez to.
    Kurcze, jestem w kropce, bo na ten moment to całkowita padaka, a na najbliższych dniach chciałem sprzedać konsolę.
    Nawet jeśli nowy FW by pomógł, to muszę wyłożyć kase zamiast zarobić na sprzedaży ... shit happens

    Czy nowy LT obsługuje większość nowych gierek? - bo jak próbowałem odpalić forze 4, fife 2012 lub inne tego typu to moim LT 1.0 nie chciało odpalić....
     
  8. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Z pena jakiego dasha wgrywałeś, tego 13599 ? sformatowany był na fat32 ?
    Wgranie dasha z pena powinno zadziałać w Twoim przypadku.
     
  9. MARGRA26

    MARGRA26 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chmielnik
    Wgraj sobie FW LT 2.0 /3.0 wszystkie gry beda Ci smigac , i mysle ze z dashem nie bedzie problemu .
     
  10. 4profits

    4profits Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ponownie sformatowałem pena na fat32 i wgrałem dasha 13599 .... załapało, aktualizacja doszła do końca.
    Teraz konsola odpala się normalnie, ale po włożeniu gry wyskakuje biały ekran z logo xbox360

    Czy ta aktualizacja i wgranie nowego dasha mogło zlikwidować mi przeróbkę konsoli?
    Nie chce ruszyć mi żadna gra - za każdym razem logo. Obecnie mam tylko kopie zapasowe pod ręką, więc n ie wiem jak reaguje na wersje oryginalne. Help
     
  11. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Aktualizacja usunęła przeróbkę, musisz przerobić jeszcze raz.
     
  12. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wgraj LT 3.0, bo usunęło Ci przeróbkę:
    http://xboxforum.pl/artykuly-206/[t...leflasher-najlepszy-artykul-edycja-2-a-98709/
     
Wczytywanie...

Poleć forum