1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jasper na slim

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kamillo1119, Czerwiec 9, 2013.

  1. kamillo1119

    kamillo1119 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam czy jak mam xboxa 360 jasper i mam tez slim 4gb a chciałbym zamontowac płyte głowna z jaspera w slimie zeby była w obudowie slima czy da sie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2754
    Polubienia:
    803
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie. Chyba że protniesz ją na kawałki.

    Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  4. kamillo1119

    kamillo1119 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok a jasper nie ma wejscia na kinecta drogo kosztuje sam zasilacz do kinecta? chciałbym go kupic w szczecinie :)
     
  5. speedi93

    speedi93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    118
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Jelenia Góra/Jeżów Sudecki
    od 30zł do nawet 100zł :)
     
  6. kamillo1119

    kamillo1119 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a macie moze wskazowke jak wrzucic gre na dysk w xboxie mam gre na kompie a chce ja na xboxie? mam dysk w xboxie 20 gb
     
  7. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3436
    Polubienia:
    394
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    bez RGH sie nie da, jezeli masz RGH to na forum sa tutoriale jak to wykonac
     
  8. Jabar

    Jabar V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3729
    Polubienia:
    1141
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna

Wczytywanie...

Poleć forum