1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jasper opłaca się ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez valdermus, Listopad 19, 2012.

  1. valdermus

    valdermus Banned

    Dołączył:
    Maj 15, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam, mam okazję kupić Konsolę Xbox 360 Jasper LT 3.0 / 2 pady / zasilacz.
    Konsola sprawna nigdy nie miała ROD. Tylko że jest jeden problem - nie wiadomo czy konsola nie jest oflagowana była kiedyś podłączana do neta (LT 2.0). I właśnie się zastanawiam czy jak była oflagowana i teraz przerobiona na LT 3.0 czy jest szansa że dostanę bana ?

    Koszt takiego cacka - 400zł

    uppp

    //UP co 24h.
    warn
    ~z0nk31
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Odp: Jasper opłaca się ?

    Jesli przerobisz to i tak masz szanse na bana, niejedne osoby z forum pisaly ze graja na oflagowanych konsolach online i bana nie dostaly, skoro za taka cene to bierz, jak zbanuja to pozostaje gra offline

    btw. Odświeżyć temat mozna po 24 h a nie paru minutach

    Wysyłane z mojego ST27i za pomocą Tapatalk 2

    //Wygodniej by było dla wszystkich jakbyś raportował takie zdarzenia
    ~z0nk31
     
  4. Mama123

    Mama123 Banned

    Dołączył:
    Maj 19, 2012
    Posty:
    117
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wałbrzych
    Mój kumpel ma xboxa i poprostu przeróbka przestała mu działać :D Miał LT2.0 wiec chyba pobrał cichacza jak podpiął ją do neta. Teraz gra ze mną na orginałkach na tej samej konsolce i śmiga.Najwyżej bedziesz grał offline. Kupuj ;p
     
  5. valdermus

    valdermus Banned

    Dołączył:
    Maj 15, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To bardzo dobrze też tak myślałem ale wolałem się upewnić. Ale mogę instalować gierki na pena i z niego grać ? Hmm 16 GB :)
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    tak ale płyta musi być w napedzie
     
Wczytywanie...

Poleć forum