1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jasper pamięć wewnętrzna

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez daniel12949, Sierpień 28, 2010.

  1. daniel12949

    daniel12949 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Stalowa Wola
    Jasper bez pamięci wewnętznej

    Witam dzisiaj chciałem coś sprawdzić na xboxie wyciągnołem dysk i chciałem czy da sie zapisać savy na pamięci wewnętrznej konsoli tylko jak np chciał stworzyć profil to pisze że nie ma żadnej pamięci w konsoli
    co jest nie tak???
    Mam jaspera premium 60gb
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sunrise103

    sunrise103 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2010
    Posty:
    209
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dzierżoniów

    Z tego co wiem, Jasperków nie wkładali do Premiumek, w premium powinieneś mieć zewnętrzną kartę pamięci 256MB? Chyba tak. Proszę mnie nie ripostować, jeśli się myliłem. :)
     
  4. Raizel

    Raizel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jasper ma 256 mb wbudowanej pamięci. sprawdzisz to w ustawieniach w konsoli.
    Sunrise103: Były normalnie jaspery premium. Do jasperów nie dodawali karty pamięci, bo miał już tą pamięć wbudowaną.
     
  5. Mate08

    Mate08 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zamość
    Jasper Arcade miał tylko wbudowaną pamięc 256MB/512MB . Premium i ELITE jasper niemają wbudowanej pamieci bo mają HDD
     
  6. Przemi06

    Przemi06 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2008
    Posty:
    182
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Jak to nie wkładali Jasperów do wersji Premium? A box z FF XIII to co to jest jak nie Premium Jasper? Premiumy nie mają wbudowanej pamięci.
     
  7. leszekcce

    leszekcce Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Elite też miały wbudowaną pamięć : Xbox 360
     
  8. Raizel

    Raizel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Każdy jasper ma wbudowaną już pamięć. Arcade ma 256, a wcześniejsze premiumki i elity miały 16 mb a dopiero potem 256.
     
  9. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    zaraz kogos za jaja powiesze :p wbudowana pamiec maja tylko jaspery Arcade, premium i elite nie maja. to co kolega pisze wyzej to pamiec na dash a nie dla uzytkownika.
     
Wczytywanie...

Poleć forum