1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jasper Rrod?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Azur, Kwiecień 2, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Zakładam temat z ciekawości, chciałbym się dowiedzieć czy mieliście już jakieś problemy z jasperem.Np rrod'a ? ja mam na razie konsolę 2 miechy także się nie wypowiem na ten temat, Czekam na wasze wypowiedzi.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Ja nie mialem.
     
  4. thomasho

    thomasho Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    303
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ja też nie i chyba nikt na forum :)
     
  5. Raffcio

    Raffcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    231
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Z tego co pamietam ktos mial problemy z Jasperem ale wiadomo ze zawsze trafi sie "slabszy" model ;) Mam Jaspera od 4 miesiecy i narazie nie mialem problemow.
     
  6. arczi1985

    arczi1985 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    mieście
    Posiadam Jaspera 5 miesiecy, uzywany jest regularnie codziennie. Chodzi jak burza. Zadnych problemow.
     
  7. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    707
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Także potwierdzam. Nie mam najmniejszych problemów.
     
  8. Pawlllosss

    Pawlllosss Guest

    Bez problemu, mam 3 miechy. Tylko z HD były kłopoty, nie działało, ale okazuje się, że to wina telewizora.
     
  9. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    ja widziałem jaspera z rodzikiem na allegro jakieś 2 miechy temu.
     
  10. sprinter9613PL

    sprinter9613PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2010
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kruszwica
    Ja mam Jaspera 1 miesiąc i przeszłem na nim gta IV i BF 1 i śmiga aż miło Pozdrawiam
     
  11. Litwin95

    Litwin95 Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    315
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radzyń Podlaski
    U mnie Jasper'ek chodzi już 2 miesiące i żądnych problemów. A poprzedni właściciel też go używał i wszystko się trzyma cudownie ....i oby tak pozostało. ;)
     
  12. even ope PL

    even ope PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    79
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Aberdeen
    Mój Arcade z płytą Jasper padł dokładnie i tu uwaga po 4 słownie czterech dniach. Grałem najzwyczajniej na świecie, wyłączyłem konsolę i skoczyłem do sklepu po browarka. Zasiadam z piwkiem odpalam X a tu zonk, rodzik. Dwa tygodnie w serwisie i wymiana płyty.
     
  13. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Even
    W masowej produkcji znajdzie się felerna partia, takie szczęście.
    Jednak na jasperach RROD "z przyczyn naturalnych" nie zdarza się
     
  14. sprinter9613PL

    sprinter9613PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2010
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kruszwica
    Ro pewnie jakiś błąd fabryczny, bo jasperki na ogół się nie psują :D
     
  15. ILoveJapanTattoo

    ILoveJapanTattoo Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jasper z 2009 lipca 22 , Nie wyłączyłem przez 21h i bez roda . (przy grze w nocy padłem , poszedłem do pracy wróciłem i przypomniałem że konsola nie wyłączona była) nawet chyba więcej niż 21h było .
     
  16. skate22

    skate22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Białystok
    Ja mam Jaspera od 2 miesięcy i żadnych problemów .
     
  17. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Byly juz na forum przypadki z RRodem, ale zeby do nich dolaczyc musisz miec mega pecha zyciowego :D
     
  18. Skuska

    Skuska Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Toruń
    Ja mam już 1rok i ani razu sie nie zawiesli itp. Tylko nie dziwcie sie jak po 2 latach beda padac, bo powinno sie co 1 rok zmieniać paste pod procek.
     
  19. xboofer

    xboofer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    trafiają się dlatego że microsoft ZMINIMALIZOWAŁ a nie ZAPOBIEGŁ rrodom.
     
  20. aa1

    aa1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 7, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam prawie od roku i nic się nie dzieje
     
  21. elosiema

    elosiema Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    241
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ale ze starości to co innego.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum