1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jasper RROD

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez donaar, Listopad 22, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. donaar

    donaar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Suchedniów (Kielce)
    Siema
    Nie jestem "Świeżakiem" tylko nie moge zrobić tematu w normalnym dziale.
    Mam pytanie do profesjonalistów, wczoraj jak grałem w fable 2 (ok 11h pobieranie aktualek i gra) i nagle 'pik' gra się zacieła wyłączam konsolę włączam i 3RROD potem wyłączyłem i włączyłem 2 razy i normalnie działa. Jak temu zapobiedz i co się stało że na jasperze rrod?
    Teraz konsola działa normalnie ma w miare dobre chłodzenie.

    Posiadam
    x360 Premium 20Gb wersja z Jasperem kupiony 3 lata temu.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Nowicjusz

    Nowicjusz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2010
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    niestety ale nie posiadasz jaspera, nie możliwe aby był jasper w 2007r. :(
     
  4. Pabis

    Pabis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2008
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pisz
    3 lata temu nie bylo Jasperow drogi kolego :)
     
  5. donaar

    donaar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Suchedniów (Kielce)
    Sprowadzony z angli i sprawdzałem czy to Jasper
     
  6. Nowicjusz

    Nowicjusz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2010
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jeżeli jeszcze jest na gwarancji to jak najprędzej wyślij do M$...
     
  7. [matheok]

    [matheok] Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2010
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    3 lata temu? w dodatku premium 20GB? Coś Ci sie pomieszało
     
  8. _PlamKa_

    _PlamKa_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ŁĘCZNA
    Jasper to nie był na 1000% , ale to pierwsza oznaka , raczej będziesz miał RRoD'a .
     
  9. donaar

    donaar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Suchedniów (Kielce)
    Wyskoczyły 3 czerwone diody zresetowałęm konsolę i ich niema, jeśli na 1000% nie mam to podajcie jak sprawdzić czy jasper
     
  10. maniekcramp

    maniekcramp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  11. donaar

    donaar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Suchedniów (Kielce)
    12V----12,1A:5V----1A
    Made in china
     
  12. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
    To nie jasper 100% tylko falcon, spojrzeć na wtyczki i wiadomo
    Poza tym to było przegrzanie często występujące za długo działał i nie miał dobrej wentylacji

    edit: HA! chińczyki wszystko podrobią...
     
  13. Gumis1985

    Gumis1985 Banned

    Dołączył:
    Luty 10, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków, PL
  14. donaar

    donaar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Suchedniów (Kielce)
    Spytam nawet jeśli mi nie wieżycie to odpowiedzcie na pytanie dlaczego po 10s RROd znikł
     
  15. _PlamKa_

    _PlamKa_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ŁĘCZNA
    Może Bóg był łaskawy i Cię postraszył tylko , że przemęczasz konsolkę .
    Może to być pierwsza oznaka.
     
  16. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Proszę wszystkich o paciorek!

    "Panie, daj słoniowi siłę i zdolności i mnóstwo cierpliwości dla takich istot jak założyciel tematu".
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum