1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jasper spadki fpsów

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez ad1, Kwiecień 1, 2013.

  1. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Witam

    Mam parę pytań:

    1. Z racji tego, że zacząłem sobie znowu grać na xbl, chciałem sprawdzić jak sprawuje się nowa Lara przez Internet. Zdziwił mnie fakt, że gdy zaczynam strzelać gra zaczyna klatkować niemiłosiernie.
    Grana z płyty, więc uszkodzony hdd odpada.
    W moh; warfighter też czasem występowały spadki fpsów.
    Poniżej link do filmiku przedstawiającego te spadki w Tomb Raiderze
    click

    2. http://i.imgur.com/7QqtBRI.jpg jasper na takiej półce nie zrobi sobie krzywdy?

    3. Podczas grania naturalne jest przyśpieszenie co jakiś czas wiatraczków? (gram z hdd)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Na singlu też klatkuje ??
     
  4. bywaniewasko

    bywaniewasko Banned

    Dołączył:
    Luty 18, 2013
    Posty:
    68
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  5. sk00ti

    sk00ti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    119
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Możliwe że laser ma już swoje lata :p Od pingu chyba(?) nie, tylko gdy strzelasz ?
     
  6. adam458

    adam458 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2012
    Posty:
    26
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    chełmek
    Zainstaluj na dysku, choć piszesz że nie masz, a tnie przez to że grasz z cd

    Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2
     
  7. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Nie.


    Tylko gdy strzelam. Jak na filmiku. Laser czyta wszystko bez jakniecia.
    Moh:w klatkowal mimo tego ze byl na hdd, tm nie sprawdzalem z dysku


    Wysłano z MT11i z użyciem Tapatalk
     
  8. Maksiuuxd

    Maksiuuxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2013
    Posty:
    158
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ja mam spadki fps przy strzelaniu w ghost warrior 2, tak samo przy bliskim celowaniu akurat w Tomb nie mam spadków, w innych grach mam duże też jasper, co to może być przylaczam sie do pytania, hdd odpada bez roznicy.
     
  9. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
  10. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jak na singlu Ci działa, to coś z netem ale co to nie wiem nie znam się na tym nie gram na live ale tu bym szukał przyczyny
     
  11. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    Na ogol przy strzelaniu w stope zaczyna klatkowac ;)
     
  12. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    @up
    Strzelam gdziekolwiek i klatkuje niemilosiernie


    Net dziala, w innych grach nie ma lagow itp

    Wysłano z MT11i z użyciem Tapatalk
     
  13. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Up

    Wysłano z MT11i z użyciem Tapatalk

    Alert Nie podbijaj tak tematu. Przeczytaj regulamin.

     
  14. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    A spróbuj dograc najnowsze TU
     
  15. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Wszystko sie aktualizowalo

    Wysłano z MT11i z użyciem Tapatalk
     
  16. masiusgn

    masiusgn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2009
    Posty:
    158
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A jak grasz z płyty to masz podpięty dysk? Jeśli tak to go odepnij i ponów próbę . Ja mam badsectory na dysku i jak gram z płyty w na przykład fight night champion to mi tak klatkuje że masakra a jak odpinam dysk to hula aż miło
     
  17. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Ponawiam pytanie.2/3

    Wysłano z MT11i z użyciem Tapatalk
     
  18. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Jestem przekonany, że to z powodu braku dysku i grania z płyty. Miałem podobnie z Dead Island i jeszcze jakimś tytułem.
     
Wczytywanie...

Poleć forum