1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jasper z rrodem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bapek72, Sierpień 13, 2013.

  1. bapek72

    bapek72 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    WItam chciałem obalić mit który mówi że jasper nie pada. po krótce kupiłem jaspera 2,5 roku temu przez ten czasł może przegrałem 300h z braku czasu dodatkowo miałem dysk i zawsze grałem z dysku i NIGDY WIĘCEJ NIŻ 3H !! po jakiś 1 misiacu nie odpalania postanowiłem zagrać w mafie. mafia odpaliła i śie zawiesiła po włączeniu konsoli zapaliły sie 3 czerwone diody kod 0102 wiec gitara także każda konsola jest obarczona tym błędem a i dla tych którzy powiedzą ze nie miał wentylacji to odrazy napisze konsola była w pozycji leżącej z dodatkowymi nóżkami tak żeby lepszy dostęp był powietrza. Leżał na "otwartej przestrzeni" nie w regale. może za mało grałem?? może i głupie ale czy kabla hdmi ma wpływ bo kupiłem inny i po jakiś 2 grach na nim padła. (dla pocieszenia innych z jasperem facet na infolinii microsoft powiedział ze od pół roku nikt u niego nie zgłaszał konsoli)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Zepsuty jasper to małe przypadki. Nie istnieje sprzęt bezawaryjny, pisze się tak o nim ponieważ mała ilość sztuk się psuje. Myślisz ze slimy nie padają?

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. artuuro

    artuuro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2013
    Posty:
    117
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Człowieku wypluj ostatnie napisane zdanie! Ostatnio coś coraz głośniej napęd chodzi i gorzej czyta laser! Slimy sa bezawaryne(oby przynajmniej mój był . )
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Laser oryginalne z montażem to bagatela 60zl...

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  6. artuuro

    artuuro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2013
    Posty:
    117
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    60 zł to są 3 miechy golda + 2/3 nowe płyty ;D . (Beke sobie teraz robię) Póki jeszcze czyta i nie zawiesza to jest okey, być możne też to jest spowodowane płytami, chyba się przestawie na TDK. Wcześniej nagrywałem an Esperanzach, ludzie pisali ze Platinum (2,80zł) jest jakościowo/cenowo podobne do Verbatim ale jakiś mi sie w to wierzyć nie chce..
     
  7. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    konsola padła bo po prostu nadszedł jej kres i tyle.
    Ma się to do tematu nijak więc proszę bez offtopu
     
Wczytywanie...

Poleć forum