1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jasper

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez yondaime332, Marzec 8, 2010.

  1. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Zauważyłem że niektóre konsole mają wbudowaną pamięć 256mb a niektóre 512mb... Które z tych konsol są nowsze ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. XboxArcade18

    XboxArcade18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    to chyba zależy, ja naprzykład na swojej consoli miałem 312mb:)
     
  4. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    yyy ale miałeś tyle wbudowane ?
     
  5. kamil889

    kamil889 Banned

    Dołączył:
    Marzec 2, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    Na pewno nie miał tyle pamięci wbudowanej. Miał 512mb i coś na pewno wgrane i tyle miejsca mu zostało:)
     
  6. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    No dobra ale wracając do pytania
    Czy to ile pamięci wbudowane ma konsola to jest różnica w dacie produkcji ?
     
  7. kamil889

    kamil889 Banned

    Dołączył:
    Marzec 2, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    Data produkcji(miesiąc/2009r.) tych konsol z wbudowaną pamięciom była taka sam. Część była z 256mb i część z 512mb.
     
  8. Nowis

    Nowis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    295
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    możliwe że pierwsze Jaspery miały 256 a te nowsze miały 512 osobiście mam konsole z sierpnia 09 i mialem 512
     
  9. kamil889

    kamil889 Banned

    Dołączył:
    Marzec 2, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    Patrzyłem teraz na allegro i widziałem Jaspera z września z 256mb. Rożnica chyba jak dzieli te konsole (Arcade) to chyba cena. Bo z 256mb jest za 649zł a z 512mb jest za 699 (ceny wziąłem z allegro)
     
  10. HydeFromT70s

    HydeFromT70s Banned

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Masz 512MB tyle ze nowy dash i avatary (+ ewentualne rzeczy zapisane w pamiecie wewnetrznej) zjadly ci czesc pamieci.
     
  11. misiob

    misiob Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    349
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Góra
    Te jaspery z 512 mb tez maja na kartonie napis 256mb. Sprzedawca czesto nie wie ile tej pamieci tam jest.

    Ja mam jaspera z 05/2009. Na kartonie napis 256mb a konsola ma 512mb
     
  12. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    pierwsze arcade jasper nie mialy pamieci wbudowanej, potem wbudowane 256mb, teraz tylko 512MB. I nie ma tak ze byly produkowane w 2 wersjach, po prostu im nowszy tym wiecej pamieci.
     
  13. Remaniac

    Remaniac Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Szczecin
    Ja mam jaspera z grudnia 2009 i ma 256mb pamięci wbudowanej.
     
Wczytywanie...

Poleć forum