1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

JDownloader 2 + Premium Konta Częste odświeżanie

Temat na forum 'Artykuły' rozpoczęty przez kaczor912, Sierpień 4, 2012.

  1. kaczor912

    kaczor912 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2008
    Posty:
    90
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    JJDownloader 2 + Premium Konta Częste odświeżanie



    [​IMG]


    Dodano Konta Turbobit i Netload

    Kod:
    http://rapidgator.net/file/30387543/JDownloader_premium_2.rar.html
    
    Kod:
    http://turbobit.net/qtgziaz53u3s.html

    [​IMG]

    Kod:
    http://turbobit.net/uvjuuok14mii.html

    instrukcja w środku!



    PAMIĘTAJCIE SPRAWDZAJCIE SOBIE NA OBRAZKACH JAKIE KONTA SĄ DOSTĘPNE POD DANYMI LINKAMI PO ZMIENIAJĄC PLIK Z KONTAMI NADPISUJECIE STARY I WTEDY INNE PREMKI WAM NIE BEDA DZIAŁAŁY
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    działa? sprawdzał ktoś?
     
  4. kaczor912

    kaczor912 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2008
    Posty:
    90
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    u mnie działa w 100%
     
    1 osoba to lubi.
  5. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    szkoda ,że wrzucone na najgorszy i zamulasty serwer.
     
  6. kaczor912

    kaczor912 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2008
    Posty:
    90
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    dodalem jeszcze turbobit
     
  7. Dominus PL

    Dominus PL XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2012
    Posty:
    369
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kielce
    Dzieki :D


    Wysyłane z mojego HTC Wildfire S A510e za pomocą Tapatalk 2
     
  8. woytekg

    woytekg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    turbobit już nie działa
     
  9. kaczor912

    kaczor912 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2008
    Posty:
    90
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    jak tylko bede mial mozliwosc to dodam turbobit konto i jak cos netload
     
  10. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    wymaga połączenia przez netie/neo ?bo przy zwykłym lanie nie widze różnicy .
     
  11. sid333

    sid333 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    192
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdzieś
  12. Ravfal

    Ravfal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 29, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Każdy link, który daje do programu jest offline, jak wrzucę do normalnego jdownloadera wszystko online. Jak dla mnie badziewie.
     
  13. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    mógłbyś reupnąć ?? na rapidgator link padł a z tubobit nie umiem ściągnąć
     
  14. larwas

    larwas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    46
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Katowice, Poland, Poland
    u mnie na win 7 64 bity dziala ale jak dalem aktualizacje to caly dzien skakalo ze aktualizuje i cos niby sciaga;/ nie wiem czemu..;/ ma ktos tez taki problem?
     
  15. kaczor912

    kaczor912 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2008
    Posty:
    90
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Ja nie aktualizuje i wszystko jest w porządku a jeśli coś sie kwasi to instaluje jeszcze raz program i wszystko lata odświeżyłem stare linki i dodałem nowe z premkami od turbobit i netload
     
  16. bankajos

    bankajos Banned

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2012
    Posty:
    205
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zielona Góra
    Leci max speedem?
     
  17. kaczor912

    kaczor912 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2008
    Posty:
    90
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Leci normalnie jakbys miał konto Premium ;)maxem
     
  18. bankajos

    bankajos Banned

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2012
    Posty:
    205
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zielona Góra
    Ja mialem Kupione konto daawno temu na wupload i lecialo mi od 800 do 1,2mb. a neta mam 2mb
     
  19. kaczor912

    kaczor912 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2008
    Posty:
    90
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    ja mam 24 mb i sciaga mi po 2mb na sek
     
  20. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Według mnie to nie działa i tak samo jak zwykły jdownloader.
     
  21. kaczor912

    kaczor912 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2008
    Posty:
    90
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    nie wiem mi tam działa:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum