1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jdownloader ..ktos uzywa obecnie ?? dziwne problemy po atualizacji

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez tomciopaluch, Maj 27, 2009.

  1. tomciopaluch

    tomciopaluch Banned

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia, Poland
    witam...dzis rano wszystko dzialalo elegancko z jdownoader...po pracy tez bylo ok..zassalem 200 mb..wylaczylem i zaraz jak wlaczylem na nowo to pojawil sie komunikat o update wiec dalem ok....zaczelo pobierac i w trakcie wyskoczyl blad crt.// potem nagle pojawil sie napis stoped all downloads..nic nie da sie pobrac...jak zamykam program to sie nie da.musze dac crt+dl+alt i wtedy wyskakuje raport o bledach.... potem wylaczam program..wlaczam na nowo i to samo..pobiera aktualizacje..niby pobralo a potem wyskakuje pasek do sprawdzenia aktualizacji i dalej ten sam problem...mial ktos tak po ostatniej aktualizacji?? co radzicie zrobic...??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wiecach

    wiecach Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czytales komunikat? aktualizacja moze powodowac problemy, najlepiej pobierz program ze strony jdownloader.org i podmien pliki. W komunikacie podczas aktualizacji wyskoczylo mi info, ze powinno wykonac sie aktualizacje reczna tj ze strony programu.
     
  4. GreeN_DG

    GreeN_DG Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    U mnie bez problemu.
     
  5. Mlasia

    Mlasia Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Najlepiej to usuń i zainstaluj na nowo :p
     
  6. tijs18

    tijs18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    236
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    U mnie również były problemu ale po 3 restartach poszło. Fakt jest jeden problem, dośc maleńki ale jest W7 wyświetla na podgłądzie starą ikonę, choć w właściwosciach pliku widzimy nową :)
     
  7. tomciopaluch

    tomciopaluch Banned

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia, Poland
    wlasnie w tym jest problem ze nie ma jak tego usunac....w folderze nie am ikony uninstal.jak wejde w panel sterowania ( dodaj usun programy to tez nie ma odinstalowania.....
     
  8. adrian121

    adrian121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2008
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraków
    bo to jest program multiplatformowy napisany w javie. po prostu znajdź folder z programem i usun ten folder (na tym polega deinstalacja jdownloadera). następnie ściągnij program że strony producenta i gotowe
     
  9. tomciopaluch

    tomciopaluch Banned

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia, Poland
    dzieki wszystkim...
     
  10. Qunik93

    Qunik93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2008
    Posty:
    352
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Górny Śląsk
    Mi dzisiaj rano się zaktualizowało.
    Włączam.. patrzę .. ile aktualizacji? :DD
    No całkiem nowy interfejs jest i kilka poprawek systemu pobierania.
    Nie ma problemów :)
     
  11. mmmm111

    mmmm111 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    206
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Zadnych problemow. Z mediafire w jak najlepszym porzadku
     
  12. sebool12

    sebool12 Guest

    A mi kompletnie nie przypadł do gustu nowy jDownloader. Dlaczego? Jak dzisiaj zobaczyłem, że w połowie ściągania nagle zaczeło pobierać mi z rapida party po 1kb/s to mnie zatkało... Oczywiście odpaliłem w firefox i poszło bez problemu. Na dodatek brak jest zmiany kolejności pobierania pakietów.... Jak dla mnie dali jeden krok do przodu i 2 do tyłu ;|
     
  13. tomciopaluch

    tomciopaluch Banned

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia, Poland
    dalej sa problemy..wywalilem stary jdownlo..dalem na nowo i nic...wklejam jakies linki to w tym oknie co sie pojawia i tam sie akceptuje te linki to zawsze pierwszy link jest niedostepny ( na czerwono) i jeszcze sam automatycznie nie sprawdza linkow czy sa dostepne czy nie tylko musze klikac na nie........................ prosze o jakies inne dobre i latwe w obsludze programy do pobierania tak jak jdownloader ...zebym mogl wykozystac konto premium rapidshare...dzieki///.zrazilem sie do jdownloader;/.ten nowy jdownloader jest poierdzielony...........gdzie tam ustawic konto premium....jak pobeiracz linkow mi wylapie linki to je odrazu wkleja jako niesprawdzone..gdzie sie tam sprawdza..jak akceptuje to zawsze mi wyskakuje ze linki naruszaja jakis regulamin i pojawia sie blad....o co chodzi..prosze kogos o linki do jdownloadera starego..normanlnego.... i do innych programow o ktorych pisalem wczesniej.
     
  14. kozak71

    kozak71 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    158
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    71
    nie jest taki zły, fajnie wygląda, jedynie in minus jest mniej intuicyjny w obsłudze, żeby coś ustawić trzeba sie troche pobawić..., jak chcesz starego jdowna, to sobie go zassaj i poprostu nie rób aktualki albo przetestuj np usdownloader
     
  15. tomciopaluch

    tomciopaluch Banned

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia, Poland
    gdzie w tym nowym jdownlader jest miejsce zeby wpisac haslo i login do premium rapidshare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
     
  16. wiecach

    wiecach Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ustawienia>hosting>rapidshare>ustawienia>ustawienia premium. Co do sprawdzania linkow to zobacz czy masz aktywna opcje: ustawienia>interfejs>zbieracz linkow>Sprawdz dane linku i stan online. Polecam tez w intefejsie wylaczyc efekty wizualne i dekoracje okien. A i co do regulaminu to jak juz wejdziesz w hostingi to sprawdz czy zaakceptowany jest regulamin rapida. A i sebool12 kolejnosc pakietow da sie zmieniac, na zasadzie przeciagania myszka.
     
  17. norbiks

    norbiks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tez wam slabo sciaga pliki z mediafire? Powyzej 30-40 kB nie wychodzi. Mam tak od paru dni.
     
  18. tomciopaluch

    tomciopaluch Banned

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia, Poland
    pobieram jakies pliki...mam ustawione w opcjach kasuj ukonczone pliki przy uruchomieniu... pzrez noc sciagnolem okolo 6gb plikow .rano uruchomilem program i te pliki ukonczone dalej sa..nie pobiera ich juz tylko pojawia sie napis przerwane ( przy tych plikach) wiec pzrestawilem w opcjach..kasuj ukonczone pliki natychmiast po ukonczeniu....i dalej nic.nei znikaja..o co chodzi
    ??
     
  19. pawelstryju

    pawelstryju Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2008
    Posty:
    150
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    ja miałem jakieś 300 aktualizacji - po tym właśnie zaczął lepiej dzialać. Wczęsniej nie chciał zainstalować jakiś 2 wtyczek - teraz były w "komplecie"
     
  20. BvraS

    BvraS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2008
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódz
    Ja mam taki problem ze wczesniej sciagalem z predkoscia 250kb/s przy starszej wersji a przy nowej leci tylko 120kb/s jak to mozna zmienic juz robilem reinstall i nic
     
  21. GreeN_DG

    GreeN_DG Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Też to zauważyłem... Denerwujące.
     
Wczytywanie...

Poleć forum