1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jdownloader - oczekiwanie

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez malyarek, Wrzesień 24, 2009.

  1. malyarek

    malyarek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam mały problem z jdownloaderem - wiem, że sporo osób go używa dlatego postanowiłem zapytać tutaj. Ściągam plik firefoxem i mam tylko 2 minuty oczekiwania pomiędzy kolejnymi ściągnieciami natomiast jdownloader mi wymusza 15 minut. Mozna to jakoś zmienić ?
    tak naprawdę przez przeglądarkę nie mam wymuszanej przerwy jest tylko czas oczekiwania na załadowanie pliku do downloadu

    dzięki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dawidek

    Dawidek Banned

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ciechanów
    Masz za malo predkosc w Jdowloanderze musisz wejsc w ustawienia i ustawic na swoj router powinno pomoc
     
  4. malyarek

    malyarek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    pytanie po co mam wskazywac na ruter? nie chce zeby sie rozlaczal z netem bo jednak jak pobieram kolejne czesci firefoxem to sie nie rozlaczam ;/
    co tzn mam za mala predkosc?
     
  5. Demol

    Demol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    165
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    a z jakich serwerow sciagasz pliki?
     
  6. malyarek

    malyarek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jakos nigdy tego nie sprawdzam. a to istotne ? np TeliaSonera
     
  7. yahoone

    yahoone Banned User V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik Game Master Liga XboxForum.pl PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2007
    Posty:
    552
    Polubienia:
    124
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    @
    niektóre wstawki są na kilku kontach np: mediafire, megadownload czy rapidshare, wystarczy połowę linków z jednego serwisu wrzucić a drugą z innego
    jeżeli np rapidshare będzie miał 15 min przerwy to pliki z mediafire będą się międzyczasie szybciej ściągać
    druga opcja jest w ustawieniach jdownloadera, wybierasz tam router jaki posiadasz, wpisujesz hasło do niego, uczysz program restartu routera, i automatycznie będzie tobie zmieniał IP po każdym pobranym pliku
    działa na pewno na zmiennym IP (neostrada, netia) nie wiem jak na stałym bo nie mam :)
     
  8. Dawidek

    Dawidek Banned

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ciechanów
    Za mala predkosc oznacza ze jak wybierzesz router to bedzie lepiej sciagac ja np z rapida bez premium mnialem predkosc 60 a teraz mam ok 100 ; ]] kiedys mnie rozlaczalo ale teraz tak nie jest po wybraniu routera
     
  9. Demol

    Demol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    165
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Chodzilo mi o np: rapidshare czy megaupload itp. Jesli sciagasz z rapida to pomiedzy sciagnieciami plikow musisz odczekac 15 minut (chyba ze masz konto premium, lub zmienne ip). Nie wiem dokladnie czy o to ci chodzilo bo nie napisales skad sciagsz, czy masz premium itp.
     
  10. malyarek

    malyarek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie mam premium i przewaznie wcale nie musze odczekiwac...dlaczego?czas ozekiwania mam tyle co te dwie minutki co sie laduje download i tyle...
     
  11. Demol

    Demol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    165
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jesli nie masz zmiennego ip to musisz, moze tego nie zaowazyles bo sciagajac pierwszy plik czekasz okolo 2 minuty, ale jesli chcesz odrazu sciagac nastepny musisz poczekac 15 minut. Wlasnie po to jest konto premium zebys tych 15 minut nie musial oczekiwac (+ stabilny transfer) wiec lepiej sprawdz to dokladnie :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum