1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jdownloader Problem

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Erdmaniqq, Styczeń 22, 2009.

  1. Erdmaniqq

    Erdmaniqq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam , mam problem z jdownloader , zaktualizowalem go do najnowszej wersji i wrzucilem kilka gierek np SmackDown 2009 , ściągneło pare plików a reszta wtyczki przestażałe , to samo z innymi grami , czy byłby wstanie ktoś pomóc bądż polecic jakis inny w miare szybki sposub na sciaganie , 80kb transferu by mi nawet starczylo bo z ********.org to ssa po 10-20kb ..

    gg 6690621 z góry thx.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. chronos

    chronos Banned

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    Powoli. Jakie wtyczki przestarzałe? Skąd konkretnie ściągasz?
     
  4. MasterOblivion

    MasterOblivion Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam praktycznie to samo, kiedy zaczynam coś ściągać, to wszystkie pliki po kolei zaznaczają się na czerwono, a w przegródce "stan" pisze "wtyczka przestarzała".

    Wiecie co z tym zrobić?
     
  5. chronos

    chronos Banned

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    Wiemy. Należy poczekać na aktualizację programu i tyle
     
  6. chomik01

    chomik01 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    146
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    legnica
    lol ja jak mam wtyczke przestarzalą to ściagam 1 plik ze strony wpisuje tam jakiś kod na stornie i potem normalnie z Jdown........
     
  7. MasterOblivion

    MasterOblivion Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziękówa chomik01! wystarczy pobrać jakiś plik bezpośrednio ze strony, wpisać kod zabezpieczający i po problemie.
     
  8. Koksik590

    Koksik590 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Można trochę dokładniej bo nie wiem o co chodzi a mam problem z tą wtyczką
     
  9. chronos

    chronos Banned

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    Skoro masz problem to ściągnij i użyj nowej wersji 0.5 beta dostępnej od paru dni. Osobiście używam i jestem bardzo zadowolony
     
  10. MatikeS

    MatikeS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    ŻoRy
    NO własnie
     
  11. Koksik590

    Koksik590 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no ściągnełem ten program i jak ściągam np. saints row 2 to karze podać hasło jak niema nigdzie hasła o co chodzi?
    EDIT:jak chcę ściągać pisze:Hasło do archiwum. o co chodzi?
     
  12. drwalu1

    drwalu1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Hasie
    mam najnowsza betę a i tak nie chce ściągać mi cześci plików z "odsiebie".Chodzi o te gdzie trzeba wpisać kod.na początku wyskakiwało mi w becie takie okienko z wpisaniem teraz po ponownym uruchomieniu kompa już nic nie wyskakuje.Czy można wpisać do programu wpisać swoje hasło i login do "odsiebie"?
     
  13. sdawid1q

    sdawid1q Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bracknell UK
    mi wogole z mediafire nie sciaga. a nie bylo zadnego kodu autoryzacji;/
     
  14. chronos

    chronos Banned

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    Po pierwsze: masz zaznaczona opcję "wypakuj archiwum" w zaawansowanych. Kliknij raz na pakiet to rozwinie się okno z dodatkowymi opcjami pakietu

    Po drugie: captcha jest automatyczna. Nie trzeba wpisywać żadnych haseł
     
  15. Koksik590

    Koksik590 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzięki chronos może pomorze
     
  16. Koksik590

    Koksik590 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nic nie daje dalej mi karze podać jakieś hasło do archiwum :(
     
  17. Pawlq

    Pawlq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2009
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zgierz
    Mi na początku ładnie ściągało, a teraz mam wtyczki przestarzałe, lub braku pliku tymczasowego.
    Robiłem jak pisaliście - ściagałem jednego parta, a następnie puszczałem z Jdownloadera...
    Nie działa mi to... Mogę prosić o radę?
     
  18. elkozuczi

    elkozuczi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam to samo, chyba trzeba poczekac na aktualizacje programu/wtyczek
     
  19. tomasz222

    tomasz222 Banned

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    484
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia kolo Krakowa
    mi wszystko w jd dziala elegancko
     
  20. haker7

    haker7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    chaslo do archiwum? pomocy

    :DD
     
Wczytywanie...

Poleć forum