1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jdownloader

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez deek, Czerwiec 29, 2009.

  1. deek

    deek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2008
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam
    Posiadam najnowsza wersje tego softu, net to 2mb od neti,router tp-link wr8910g. i mam pytanie jak ustawic żeby mi automatycznie program resetował router żebym po ściągnieciu parta z rapida nie musiał czekać tych 15 min tylko odrazu zaczął pobierać?? Możliwe jest wogóle takie coś?:rolleyes:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. clammy62

    clammy62 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Białystok
    ta. :p ja tak mam. ale nie pamiętam co i jak. W jDownloader jest kilka automatycznych reconnecterów(poszperaj w settings) ale te reconnectery są na bodajże max 10 modeli routerów , sprawdź. ja znalazłem w rar pliczek na necie do netgeara i potem poprostu go wrzuć do jDownloader. Jak wejdziesz w settings powinieneś załapać o co i gdzie ;)
     
  4. deek

    deek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2008
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czyli hm mam znaleźć gotowy konfing pod mój router?? dobrze rozumiem?
     
  5. clammy62

    clammy62 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Białystok
  6. otacon

    otacon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    albo możesz samodzielnie zrobić.. w ustawieniach jdownloadera włącz skrypt do reconecta, następnie wejdź w konfigurację routera tam rozłącz połączenia poczekaj aż sie rozłączy, połącz, zamknij z tego co pamiętam przeglądarka i zakończ skrypt jdownloadera a następnie zrób test w JD.
     
Wczytywanie...

Poleć forum