1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jebi mi sie naped ?!

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez bodziek93, Październik 5, 2010.

  1. bodziek93

    bodziek93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam, mam pytanie "Jebi mi sie naped ?!" czy moze "Jebi mi sie nagrywarka ?!"
    HEHE jeśli myślicie że linijka u góry to wszystko to nie bo było by to smieszne HEHEHE:p.
    Więc tłumaczę Jakiś czas temu nagrałem sobie L4D2 i po nagraniu przy instalacji na dysk pojawia sie zeby przetrzec magiczna szmatka ktorej nikt niegdy nie widział :whistle:
    Ale chodzilo normalnie, potem nagralem sobie RDR wszystko git, potem Skate 3 no i przy samym wczytywaniu prosił o potarcie, no i nagralem sobie SNipera: ghost warrior 1!!!! No i przy instalacji co?.... ..... plx szmata ! ale działa normalnie. Co jest tego przyczyna? :mad:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jarek882

    Jarek882 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    398
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bełchatów
    Jakie płyty? Predkosc nagrywania? program? nie jestem wróżka:)
     
  4. Elitata

    Elitata Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witaj kolego.

    Może na początek, podaj więcej konkretów.
    Jakiego programu używasz z jakimi parametrami do nagrywania?
    Jaką masz nagrywarkę,?
    Czy postępujesz zgodnie z zasadami nagrywania płyt z obrazami gier do XBOX-a?
    Czy takie problemy masz ze wszystkimi nagranymi przez siebie grami/płytami?

    Oczekujesz konkretów, więc konkretnie sprecyzuj.

    Być może popełniasz jakiś drobny błąd i stąd Twoje problemy?

    Napisz coś więcej, z pewnością znajdziemy rozwiązanie.

    Pozdrawiam serdecznie.
     
  5. bodziek93

    bodziek93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Oj przepraszam najmocniej zapomnialem.
    Nagrywam na Verbatim jeee.
    Z predkoscia 1 oł jeee
    IMG Burnem starsza wersja bo nie aktualizuje pomyslalem ze jakmi dobrze ta chodzi to po co zmieniac.
    Mam nagrywarke LG dawniej wszystko bylo git,a le dziwne jest to oo ze zle sie nagralo o o L4D, a RDR juz dobrze potem skate wogole nie dzialal a teraz to nie chce sie zainstalwoac,a gra chodzi dobrze, chodz doszedlem do misji trudne tereny i przy wczytywaniu jest czarny ekran, a jak sie wczyta sa tylko jakies czerone litery i odrazu rpzerywa misje, nie wiem o co chodzi. obraz byl sprawdzony abgx 360 i bylo git. prosze o pomoc bo fajna gierka.
    Przefiltrowalem nagrana juz plyte abgx 360:
    [​IMG]
     
  6. szychabarca

    szychabarca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    427
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Barcelona
    Ja miałem podobny problem z nagrywarką LG raz wypaliłem grę działała, drugi raz już nie i tak rożnie. Zainwestowałem w nową nagrywarkę do PC a mianowicie Samsung i wszystko śmiga. Jeżeli to nie jest przyczyną to prawdopodobnie laser w napędzie od twojej konsolki już niezbyt dobrze czyta kopie zapasowe gier i radze zrobić kalibracje lasera lub wymienić napęd na nowy. Ja miałem podobny problem na swoim x360 i zainwestowałem w nowy napęd. Teraz nawet grę której wcześniej nie dało się odczytać lub zainstalować na dysku konsola w 100 % odczytuje.
     
  7. bodziek93

    bodziek93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Z nagrywarki malo korzytam i zadko odtwarzam plyty chodz ma ponad 2 lata, a xboxa mam ponad pol roku nie gram strasznie duzo. A dało by sie jakos wsadzic obraz nie nagrany na dysk konsoli ta jak by bylo zainstalwoane i zeby wkladac tylko plyte do odtworzenia ? Slyszlame o takim czyms.
     
  8. memeczyslaw

    memeczyslaw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    224
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    mam podobny problem i chcialem spytac o to samo zalezy mi tylko aby zainstalowac gre na dysku ale niestety moj napęd nie daje rady i w polowie instalacji wywala błąd, czy istnieje jakis inny sposob instalacji? tzn czy moge naprzyklad obraz płyty wgrac na jakis dysk i przez usb zainstalowac na dysku konsoli?
     
  9. bodziek93

    bodziek93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie wiem wlasnie ale bys musial miec pendrive 8 gb, ale ja slyszalem o jakims kablu gdzie mozna przerzucac dane z komputera na dysk konsoli, chyba transfer kit, ale jest tez inny kabel taki zwykly ale nie wiem czy on zadziala. Czekam az odpisza specjalisci z gory, ale cos ich nie ma :/
     
  10. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Co do tematu:
    zmien firmware swojej nagrywarki w pc z tn01 na tn02. przy tn01 tez mialem takie problemy.
    Co do up:
    to sie zazywa transfer kit. jedna koncowke podlacza sie do dysku konsoli a druga do usb komputera(aby czytac z tego dysku dane, potrzebny jest program xport 360). a jak chce sie wybrac tanszy sposob to trzeba rozebrac dysk od konsoli. po rozebraniu widać dysk jak od laptopa i kablem sata podłączyć go do komputera.
     
  11. memeczyslaw

    memeczyslaw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    224
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a wiec jesli nabędę taki kabel, bede mogl obraz gry który mam na komputerze zainstalować na dysku xboxa?? i normalnie sie zainstaluje tak jagbym instalowal za pomocą płyty w napędzie?
     
  12. bodziek93

    bodziek93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    65userow wracaj na ten topic :D plx
    Jak zmienic to firmware, co to jest?
    I podlaczam sie do pytania upa, no i jak podepne konsole do pc jakims crossem czy cos to nie ebdzie sie dało ?
     
  13. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Źle Ci płytkę nagrało, masz error Game CRC.
     
  14. bodziek93

    bodziek93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A wiesz co jest tego przyczyna? Jak zaktualizuje firmware tosie poprawi? Moze lepiej nagrywac programem specjalnym dla ixa ? xcos tam a nie img burnem? Co myslisz ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum