1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jednak Forza4 flaguje za sprawą zabezpieczeń CIV

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez sajdorr, Październik 14, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    78
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
    [​IMG]

    Więcej chyba nie trzeba wyjaśniać ? Wyjaśnie gipko, Ci którzy grali w piracką wersje Forza4 i wyskoczył im błąd odnośnie "pirackiej płyty" są już oflagowani.

    Tutaj link do źródła http://www.xbox360iso.com/turn-10-are-t475719.html
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jarek8821

    Jarek8821 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bełchatów
    Nie gralem online w forze ale na offline raz wyskoczylo mi ze dysk jest nieautoryzowany i skontaktuj sie z ms. Ciekawe czy dostalem flage.

    Sent from my HTC Wildfire S A510e using Tapatalk
     
  4. Tymonxxx22

    Tymonxxx22 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2010
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Na szczęście grałem tylko offline ale ze 2 razy wawaliło mnie do dashu a dalej było spoko :) Ciekawe czy oflagowuje oflfline.
     
  5. wojtko

    wojtko Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pabianice
    nowy dash + forza 4 = ban i znowu będzie fala na święta
     
  6. Onicniepytaj

    Onicniepytaj Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    5429
    Polubienia:
    1686
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Śląsk!
    Z tego co wnioskuję z postów wyżej, tego typu komunikat może wyskoczyć tylko w momencie jak gramy we F4 na XBL ?(Online)
     
  7. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    ale to bylo do przewidzenia. jak to ktos napisal, nie tyka sie dziecka MS zwlaszcza przed premierą. w tym przypadku zanim c4eva czegos nie uradzi :)
     
  8. dyl

    dyl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Do tego jest gościu który grał na oryginale z przeróbką w napędzie i też mam ten błąd. Z tego wynika że nawet nowa nagrywarka nie pomoże i potrzebne jest nowe fw.
     
  9. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    MS da prezenciki pod choinkę, ale przecież było tłuczone 1000 razy w gry przed premierą nie gra się online a wy nie i tak chcecie grać.
     
  10. mateq

    mateq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    114
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poland/Zambrów
    Ale to i tak jest losowe.Na xbox360iso parę ludzi pisze że grają już ponad 14h i ciągle brak tego błędu.Choć jak ktoś gra offline to mu wisi.
     
  11. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Nie ma co narzekać, bo i tak ostatnia fala była 2 lata temu, więc swoje każdy zaoszczędził nawet jak nową konsolę teraz kupi :)
    Dziwne, że przy Gears'ach tego nie było, bo jak dla mnie to o wiele lepsza gra.
     
  12. Simo

    Simo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    437
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Ja w żadne gry przed premierą nie grałem, wszystkie obrazy gier były idealne z ssv2 w gry z XGD3 nie grałem i narazie nie zamierzam grać, z nowymi FM zawsze na bieżąco jestem, jeśli nadejdzie fala banów jestem bardzo ciekaw czy dostanę bana. Jeśli tak płakać nie będę ale znaczy to że MS widzi inny FM w napędzię a nie piracką płytę i te wszystkie ssv2 czy inne zabezpieczenia nie są wogóle potrzebne bo MS i tak cię zbanuje kiedy mu się zachce i widać że te zachcianki zobaczą światło dzienne już w tym roku.
     
  13. uszyneq

    uszyneq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    753
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mów do słupa, słup jak ****..
     
  14. elkoza

    elkoza Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2009
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Ten email brzmi jak wyrok więc ci co go dostali lepiej żeby byli offline do czasu gdy wszystko się wyjaśni. Według mnie banów na konsole nie będzie tylko jak już na same konto. Widać to po ostatniej polityce MS, że wolą utrudniać życie piratom by skłonić ich na oryginalne gry. Wszyscy wiemy ,że zbanowanie konsoli to dla MS strata klienta i jego pieniędzy. Z tym oflagowaniem to tez pic na wodę. Według waszej gadaniny flagę powinienem mieć już od trzech lat i jakoś do dzisiaj gram sobie na xbl. Według mnie jakby MS chciało to mogło by w każdej chwili wykryć wszystkich piratów i zbanować bez wprowadzania nowych zabezpieczeń.
     
  15. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    z tego co tam widze to banuja tylko konto na ktorym gra zostala odpalona...konto sobie moga...
     
  16. Alf1966

    Alf1966 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    159
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Trzebiatów
    Witam. Nie chciałem zakładać nowego tematu, a mam pytanko. Posiadam Xboxa fat przeróbka Ixtreme 1.6 i słyszałem, że któraś tam aktualizacja cofa przeróbkę. To jeśli bym zaktualizował nią to XboX był by bez przeróbki i odblokowane bym miał Xbox Live, bo wcześniej miałem bana. Chodzi mi o to czy mógłbym coś ściągnąć z marketplace itp, a jak by mi się znudziło to znów XboXa przerobić do LT 2.0 i by wszystko śmigało ? I teraz kolejne pytanko, bo do tej pory gry odpalałem przez activate Iso po przerobieniu będę mógł je odpalać bez tej płyty czy w ogóle nie będą działały i będę musiał nagrywać od nowa ?? Z góry dziękuje za odpowiedź i pozdrawiam.

    Witam teraz wlepię ci warna... /Azura
     
  17. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    No właśnie na screenie z pierwszego posta jest jak byk napisane że chodzi o konto.
    ...granie przed premierą online to dla mnie sczyt głupoty.
    EDIT:
    ...chociąż F4 flagowała pewnie nawet offline (wyskakiwał komuś błąd offline?)

    Ciekawe co na to wszystko C4.
     
  18. Krawol

    Krawol Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    1001
    Polubienia:
    114
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa | Otwock
    a mi w GOW 3 wyświetliło się o autoryzacji ciekaw jestem z z Gowem :)
     
  19. clumzy

    clumzy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    199
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Cosmo Canyon
    na xbox360iso ludzie piszą,że ten błąd wywala także na oryginale forza 4 + ten news na zdjęciu z 1 str.
     
  20. Abaddone`

    Abaddone` Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    500
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
    dopiero co gra wyszla i wszyscy ciasna na piratach online, to bylo pewnie :)
     
  21. D4Ru73K

    D4Ru73K Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2009
    Posty:
    803
    Polubienia:
    99
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Czyżby banhammer w listopadzie?
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum