1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jednak Lt+ chyba nie jest taki bezpieczny

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez look4s, Grudzień 8, 2010.

  1. look4s

    look4s Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jakis miesiac temu sprawdzialem w programie XVall v2.0 czy mam oflagowana/zbanowana konsole, wyszlo ze jest czysta, nowe gry z AP2.5 dopiero odpalalem na LT+ a wczoraj przy probie polaczenia z netem wyskoczyl nie mily komunikat: "Konsola zostala zablokowana...." a wiec jak to wkoncu jest, wg mnie musial byc chyba wczesniej oflagowana skoro odrazu ban polecial, czy jest jakis sposob zeby go sciagnac? wiem ze mozna kupic nowa konsole ale moze mozna cos pokombinowac
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. BratMichała

    BratMichała Banned

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    uuppss dobrze ze sie nie podlaczam :)

    p.s. może grałeś w źle "zrobione" gry? może graleś w spolszczonego brotherhooda czy coś
     
  4. rtv2500

    rtv2500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2008
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ups... Czyli prawdopodobnie zaczęła się fala banów :/ Chyba że grałeś na live w gry ze złymi stealth patchami?
     
  5. look4s

    look4s Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    BratMichała polaczony nie gralem w nic, fakt ze gralem w ACB PL ale to nie bylo przez neta, podlaczajac sie nie bylo nawet plyty w napedzie
     
  6. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    To co ,że nie przez neta ACB PL nie posiada patchy AP 2.5 więc konsola najprawdopodobniej została wtedy oflagowana.
     
  7. mk1981

    mk1981 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    125
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    dokładnie..... u mnie nie ma żadnych problemów.... a ACB musi być patchowany , bo inaczej automatycznie flaguje konsole......ludzie czytać i jeszcze raz czytać!!!!!!!!!!
     
  8. look4s

    look4s Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Marcinpl25 wczoraj koles aktualizowal fife 11 i nie dostal bana, a tez gra offline w ACB PL

    ACB jest przerobione z globala na PL wiec jest zrobiony specjalnie pod LT+
     
  9. mk1981

    mk1981 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    125
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ...czyli coś było źle zrobione albo inne szacher-macher na przykład z punktami..:) teraz prawdy się nie dowiemy..... ja uważam że jest w 100% bezpieczne i nie ma się co bać...!! tylko grać !!!!!!:)
     
  10. look4s

    look4s Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mk1981 co moglo byc z punktami jak nawet na konto sie nie polaczylem :) zwykly test sieci i wyskoczyla inforamacia o zablokowaniu konsoli
     
  11. michalef

    michalef Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  12. mk1981

    mk1981 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    125
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ... hmmm to nie wiem i ciężko teraz będzie stwierdzić dlaczego tak się stało... powodów może być wiele łącznie z pomyłką MS..... podstawą jest żeby odpowiednio spatchować grę (nigdy nie uruchamiać bez patcha nawet offline - chodzi o te 3 najnowszy - tytuły znane) i koniecznie przepuścić przez ABGX'a od wersji 1.4...
    ...jak dotąd nikt nie zgłaszał problemów więc uważam ja osobiście że problemu nie ma....
     
  13. TradeMark

    TradeMark Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2010
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Także potwierdzam, że musiało być coś nie tak z płytą.
    Właśnie do live się podłączyłem i nie mam bana, a wchodzę regularnie do XBL od wyjścia LT+.
     
  14. tomciopaluch

    tomciopaluch Banned

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia, Poland
    nie rozumiem was wszystkich ...Na bezczelnego przerabiacie konsole, piracicie gry, okradacie producentow i jeszcze placzecie jak wam zablokuja konsole?????? Z premedytacja lamiecie zabezpieczenia wiec powinnisciew sie liczyc z tym ze najmniejsza kara za to przestepstwo moze byc zablokowany dysk lub XBOXLIVE ...
    Sam mam przerobiona konsole ale licze sie z tym ze moge miec blokade na live lub na dysk wiec nie podpinap konsoli do neta.. Nie mozna miec wszystkiego - zbyt fajne by to bylo gdyby mozna bylo kogos okradac i jeszcze miec dokladnie wszystko to samo co ludzie grajacy fer na oryginalach...

    Ci co przerabiaja i placza niech nastepnym razem pomysla konkretnie ile oszczedzaja kasy na piratach zamiast plakac o blokade live
     
  15. loRdRumek

    loRdRumek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Em , nie podłączasz konsoli do internetu ? Po co - żeby potem sprzedać komuś konsole jako nie zbanowaną , podłączy do internetu i go zbanują ? Czy poprostu lubisz się oszukiwać ;)
     
  16. tomciopaluch

    tomciopaluch Banned

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia, Poland
    nie podlaczam chocby dlatego zeby pozniej nie plakac i nie latac po calym forum z pretensjami ze mi dysk zablokowalo , co mam zrobic itp itd.
    A konsol nie sprzedaje do momentu az dziala , mam juz 3go xboxa i zadnego nie sprzedalem za zycia .


    a do grania w necie mam ps3
     
  17. Blood.

    Blood. V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Październik 31, 2008
    Posty:
    318
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Przerabiasz, predzej czy pozniej ban

    Kosz
     
Wczytywanie...

Poleć forum