1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jednak nie dzialaja triale na polskim Live

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez dziend0bry, Listopad 11, 2010.

  1. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    Kolega kupil 3 triale na allegro, wpisuje i są nieprawidlowe.
    Ja natomiast niedawno wpisalem triala i dziala..

    Ludzie, piszcie czy mozecie grac, bo to jest wciaz niepewne
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mi nadal nie działają. Pokazuje błąd że ten kod nie istnieje. Kupiłem chyba z 10 trialów i żaden mi nie działa.
     
  4. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    Ja wpisalem rano, ale w GTA nie moze znalezc zadnych graczy (jestem sam w lobby) w CoD5 demo rowniez nie znajduje ludzi. Ale w IV, gdy wejde na Free Mode to dziala..
     
  5. Boczek

    Boczek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Mi też triale nie działają. Nie wiem czy to jakaś różnica, ale te kody zdobyłem podczas promocji gry Blur. Sprawdziłem ze swoich 115 kodów losowo kilkanaście i żaden nie działa.
     
  6. Nafta-Katowice

    Nafta-Katowice Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2008
    Posty:
    669
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Katowice, Poland
    ja zakupilem na allegro triala i czekam az przyjdzie ;p to wtedy napisze czy dziala

    ale znajac ten POLSKI LIVE to nie bedzie dzialac... jak to POLSKA nigdy nic nie moze byc normalnie.. szkoda mi sie nawet rozpisywac na ten temat ;p
     
  7. Baca

    Baca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    219
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Częstochowa
    Panowie nie ma co sie dziwić, to jest Polska, zawsze muszą być jakieś problemy.
     
  8. Nafta-Katowice

    Nafta-Katowice Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2008
    Posty:
    669
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Katowice, Poland
    kupilem kod na allegro i NIE DZIALA ;/

    pytanie czy one beda wgl dzialac na polskim XBL....
     
  9. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    To jak Panowie? Niektore dzialaja, a inne nie. Usterka? Czy to przez Microsoft?
     
  10. Blehehehe

    Blehehehe Banned

    Dołączył:
    Listopad 6, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to w końcu działają czy nie ? i gdzie można kupić golda na Polske ?
    w jakich sklepach ?
    powiedzieć ci czemu dziend0bry usunęli twój temat na xbox.com ?
    bo 1 sprawa nie ten dział od tego jest pomoc techniczna ...
    na dodatek ten debil napisał na xbox.com czemu mu nie działają piraty czy coś z piractwem .
    TAM JEST FORUM DLA TYCH KTÓRZY NIE KRADNĄ NIE TAK JAK TY ...

    // za obrażanie użytkownika 5 punktów WARN!!!

    #jakubkameleon
     
  11. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    Pomyliles mnie z kims innym, bo ja nie przerobilem swojej konsoli. Aha,i na jakiej podstawie mnie obrazasz? oO Nastepny antyfan :D?
    Pomoc techniczna jest odnosnie Hardware, geniuszu -.-
    Prosze, pokaz mi gdzie napisalem, ze mi nie dzialaja piraty <hahahahahhaha>
    Oswiece Cie! JASNE ZE MI NIE DZIALAJA! BO MAM ORYGINALNY FIRMWARE! a tutaj Ci powiedzialem nie?!
    W zadnym sklepie nie kupisz trialów, bo one sa jako dodatek do gier, mądralo :D
     
  12. Blehehehe

    Blehehehe Banned

    Dołączył:
    Listopad 6, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wiem pamiętam cie po nicku .
    osoba o nicku Pikmit cie wygoniła napisała idz piracić gdzie indziej coś w tym rodzaju i nie zaprzeczaj ..
    temat poszedł do kosza może sobie teraz nagle ofw wgrałeś coś było z zdrapką x live i piraceniem tylko nie mogę sobie przypomnieć co .....
    i nie zaprzeczaj . . .
     
  13. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    Napisalem.... o....... dashboardzie...... kinect........pobranym........ przed.......... oficjalna.......premiera...... - czyli wedlug nich jest to piractwo na maxa, ale Hooberto oczywiscie wyjasnil mi wszystko na ten temat. I nie, nie pisalem, ze mi kopii nie odtwarza, prosze Cie.
     
  14. Kuba2255PL

    Kuba2255PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2010
    Posty:
    363
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Z miesiąc temu kupiłem triale na allegro,i mi nie działają na polskim.(zostało mi parę).Ale co dziwne,jak wiecie,razem z map packiem flashback do gow 2(jest w pudełku) jest kod 48h.Mapki działają,pobrałem,ale kod trial oczywiście nie.Lol ?!?!
     
  15. SaintaSPL

    SaintaSPL Banned

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Sandomierz
    Kody działają. Mam konto drugie na uk i działa:) Tylko na polskim xbl nie działają:cool::cool:
     
  16. Nafta-Katowice

    Nafta-Katowice Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2008
    Posty:
    669
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Katowice, Poland
    a wiadomo cos czy beda dzialac te traile ? czy mozna se je wsadzic do D.U.P.Y :D
     
  17. krzych53

    krzych53 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 14, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ja napisałem w piątek do Micro$oftu w tej sprawie
    Odpowiedziano mi, że kody Xbox Live 48h trial
    zostały u nas wyłączone, ponieważ były dostarczane tylko z angielskimi edycjami gier, które oficjalnie nie są sprzedawane w Polsce (Jakiś Micro$hitowski bełkot!).
    Ja kupuje gry na Ultimie i np. z Halo 3 otrzymałem kod 48h trial, trzymałem go do czasu aż pojawi się Live w Polsce i co.... JAJCO I BAMBUKO - NIE DZIAŁA!!!
     
  18. Kuba2255PL

    Kuba2255PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2010
    Posty:
    363
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Mi działa z allegro ;D A ten z gow 2 jeszcze raz sprawdzę,ale nie działał!! I sory,ale ja mam polską wersję gow 2!!!
     
  19. adik1234

    adik1234 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie działają tylko triale czy wszystkie?
     
  20. asagy

    asagy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kamień Pomorski
    i jak sprawa z tymi trialami ? Bo jak nie beda działać to chyba znajde jakiś sposób żeby na UK sie przenieść nowym kontem...
     
  21. PawlaQ

    PawlaQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zamość
    Mi triale działają po przeniesieniu na Polskę wszystko śmiga bez problemu :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum