1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jedno szybkie pytanie od Świeżaka dla Znawców

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Dj_Kris007, Listopad 11, 2012.

  1. Dj_Kris007

    Dj_Kris007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Po pierwsze witam wszystkich tu obecnych:) Posiadam Xbox Elite na Jasperze kupiony wczoraj z 2 padami i dyskiem 120gb...

    Przeczytał już setki postów ale powiedźcie mi jak prostemu chłopu... Sprawiłem sobie nagrywarkę iHAS, wgrałem do niej FW...

    I teraz pytanie... Czytałem że trzeba iso przepuszczać abgx360 i np LT3 zmienić na LT2... Z torrentów pościągałem kilka tytułów z napisem LT2.0 np. Forza Motorsport 4 (2011) [PL] [PAL] [LT+2.0] - TnT ******* - Darmowy Polski katalog torrentów
    Czy to są wstawki gotowe do lt2.0? niczym nie muszę tego przepuszczaś tylko wypalić ImageBurnem wybierając ten mały pliczek "*.dvd"?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Mateusz002000

    Mateusz002000 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zachodniopmorskie
    Przez ABGX zawsze warto przepuścić. Te wstawki chyba są przygotowane pod LT+ 2.
    A i poczytaj (chyba, że już czytałeś) jak nagrywać gry (prędkość, firma płytek itp).

    Napisz czy gry działają, jak już je nagrasz.
     
  4. Dj_Kris007

    Dj_Kris007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok... Wszystko czytałem... Mam Verbatimy 8x więc w programie odhaczyłem "PERFORM OPC"... W sumie nie czuje się na siłach, żeby grzebać w ABGX i szukam na torrentach lt2.0 - można powiedzieć, że można znaleźć prawie wszystkie tytuły niby lt2.0.

    Jutro będę miał pobrane bt3, moh:w i forze4 więc dam znać! Na razie śmigam w to co dostałem, czyli Fife 13, Fight Night Champion, GTA4, Top Spin 4
     
  5. Mateusz002000

    Mateusz002000 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zachodniopmorskie
    Ale w ABGX wybierasz tylko ISO, zaznaczasz kilka opcji (na necie jest pełno poradników) i tyle.

    Wytłumaczył bym Ci dokładniej, ale od trzech lat mam JTAG (i LT mnie aż tak nie interesuje)


    Ja polecałbym Ci JTAG/RGH bo wtedy nie męczysz się z płytkami, gry masz na dysku, odpalasz aplikacje HOMEBREW, gry z Pegazusa, odtwarzasz filmy we wszystkich formatach (MKV, RMVB itp), działają wszystkie gry z Xbox 1 (a nie tylko te z listy od Microsoftu), nie musisz mieć LT, nie patrzysz czy XGD 3 czy XGD 2, możesz wgrywać mody do gier.
     
  6. Dj_Kris007

    Dj_Kris007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tylko RGH nie ma na nowy Dash i może coś nie śmigać tak?
     
  7. Mateusz002000

    Mateusz002000 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zachodniopmorskie
    Jak masz dash wyższy niż 14719 to nie da się wgrać na dzień dzisiejszy.

    Ja jak jeszcze nie było RGH to dla JTAG specjalnie sprzedałem Xbox 360 Premium z LT i kupiłem Xbox 360 Arcade z JTAG. I do dziś nie żałuję, ale kupiłem sobie jeszcze drugiego Xbox do grania na Xbox Live, również nie żałuję.
     
  8. Dj_Kris007

    Dj_Kris007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeszcze jedno. Po ściągnięciu BF3 na DVD2 oprócz obrazu jest folder a w nim pliki:

    Dokładnie to ---> 0800 Files - Disc 2 - GRY_X360 - Chomikuj.pl

    Olać to czy to mi potrzebne? Ściągałem "Battlefield 3 (2011) [PL] [RF] [LT+2.0] [XGD3] [XBOX360-XPG]" więc nie wiem już czy oś jeszcze muszę robić
     
  9. Mateusz002000

    Mateusz002000 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zachodniopmorskie
    Sam nie wiedziałem, myślałem, że to pliki HD ale jak zobaczyłem że mają mniej niż 1mb to poszukałem na necie i to są pliki stealth dodatkowo zgrane z obrazu. Nie są one do niczego potrzebne. Jakbyś nie chciał grać na multi a chcesz mieć tą grę w HD to na necie są pliki tylko od HD (130mb to mniej niż 8gb), możesz je wgrać przez pendrive (skonfigurowany pod Xbox), tylko nie wiem czy to jest tylko pod JTAG/RGH
     
  10. Dj_Kris007

    Dj_Kris007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobre... . Po problemach i ihasem oddałem go sprzedającemu i w akcie desperacji wypaliłem laptopem BF3 i MoH:W... Zainstalowałem na dysku - pięknie... Odpaliłem, ale po chwili "brak autoryzacji", więc zrobiłem myk z mp3 i wszystko śmiga jak ta lala!!!!!!!!!!! Chyba nie będę kupował narazie ihasa .
     
  11. Mateusz002000

    Mateusz002000 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zachodniopmorskie
    To miłego grania życzę!
     
Wczytywanie...

Poleć forum