1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jest mozliwosc gry z XGD3 na ixtreme 1.6?

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez Rafal360, Listopad 1, 2011.

  1. Rafal360

    Rafal360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, mam pare pytan.
    W piatek wrocilem z zagranicy, wyszly nowe gry wiec chcialem je sciagnac a tu jakies XGD3, LT+ 2.0 i takie tam, nie wiem co teraz robic;/

    Zawsze nagrywalem tak ze obraz iso przepuszczalem przez abgx1.0.2 ktore przerabialo mi na nizszy wave omijalo sie AP 2.5 i spokojnie gralem offline (moja przerobka to chyba 1.6)

    Wiec moje pytanie jest takie czy jest jakas mozliwosc zeby zagrac w najnowsze gry (offline mnie tylko interesuje) bez przerabiania napedu konsoli do LT+ 2.0? Jesli tak to prosze o jakis tutorial albo kontakt gg 11480936. czytam od piatku o tym wszystkim i mam kompletny metlik w glowie;/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dani13

    dani13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie ma możliwości.Tylko przeróbka LT+2.0
     
  4. Rafal360

    Rafal360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jesli przerobie na LT+2.0 to wtedy wystarczy tylko iso nagrac w imgburn i bedzie dzielac czy jeszcze cos bedzie trzeba zrobic? (przepuscic np przez abgx360)
     
  5. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    trzeba mieć nagrywarkę liteona z serii ihas i mieć lt max do tego i nic więcej
     
  6. albinos

    albinos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    193
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    nagrywarki koniecznie nie musisz mieć. wystarczy lt20 lecz nagrywając te obrazy zwykłą nagrywarką zwiększa się prawdopodobieństwo wywalania do dasha podczas gry oraz dostania bana
     
  7. Rafal360

    Rafal360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A te obrazy dalej trzeba przepuszczac przez abgx360?
     
  8. darmon

    darmon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    628
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    abgx360 nie przepuszcza xgd3.trzeba czekac na rozwój.

    Dobra rada nie wypalaj forza 4 bez kopii 1:1, czasami ich wywala blad za kopie 97%

    Na razie jest kilka gier xgd3.
     
  9. RasQba

    RasQba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Co wy macie z tym LT Max? To jest iXtreme Burner MAX.
     
  10. darmon

    darmon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    628
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    LT-MAX to jest nagrywarka IHAS z przerobionym Ixtreme Burner Max od C4eva.To czytaj zagraniczny forum.
     
  11. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3699
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dokładnie - LT2.0 konieczne bez 2 zdań , ale co do nagrywarki IHAS z CFW od c4eva - to puki co tylko do FORZA4 niezbędna, całą resztę gier XGD3 i wszystkie XGD2 nagrasz normalną nagrywarką
    i wcale Ci nie wywali błędów ani do dasha innych gier poza FORZĄ, jeżeli tylko nie włożysz wcześniej wypalonej inną nagrywarką niż IHAS z CFW do napędu konsoli FORZY4 -
    jeszcze jedno - jak już będziesz miał LT2.0 i nagraną FORZĘ4 1:1 ,to jeszcze nie zapomnij pobrać najnowszego dasha: 13604 i łatki do FORZY - bo bez tego był na forum przypadek,że koledze wywaliło błąd.
    Tak jak pisali poprzednicy : nie ma jeszcze ABGX'a obsługującego obrazy ISO w XGD3 - czekamy :)

    pomogłem?-podziękuj :cool:
     
  12. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    mogę jeszcze dodać że abgx nowy jest w fazie beta i prawie wszystkie gruy są dodane ale jest to pracochłonne , ponieważ każda gra z xgd3 ma jakąś inną konstrukcje tego ale jesteśmy na dobrej drodze;))
    a tak poza tym jak na razie abgx nie jest potrzebny bo wszystkie gry xgd3 mają ssv2 i są robione 0800 chyba, ze bierzemy jakiś obraz meneli to wtedy raczej bedzie potrzebny;))
     
  13. darmon

    darmon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    628
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    To samo mam na myśli, zgadzam sie z tobą w 100%.Pomogłem przydatne :cool:
     
  14. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
  15. badboy8

    badboy8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    641
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jakbys czytal, to bys wiedzial. Proste.
     
Wczytywanie...

Poleć forum