1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jest sens na 3.0 ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Cziken, Styczeń 14, 2012.

  1. Cziken

    Cziken Banned

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2012
    Posty:
    69
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam.

    Mam XBOX'a Slim z przeróbką LT 2.0, i DASH 13599. Czy jeśli nie zależy mi na live, to jest sens zmieniać na 3.0 ?. Następnie, czy mogę instalować wszystkie gry na dysk przy 2.0 i czy przed nagraniem muszę używać ABGX ?

    Tak poza tym, co mi da 3.0 względem 2.0 ?

    Wiem, że pewnie powtarzam to już enty raz ale przeszukałem wiele postów i zawsze temat odbiega...

    Thx !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mk1981

    mk1981 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    125
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Oczywiście jeśli nie podłączałeś do netu i nie zaktualizowało ci tablic AP to średnio jest sensowne wydawanie kasy na LT3.0. No chyba że samemu wgrywasz...ale jeśli podłączasz do netu konsole i grasz online lub tylko masz w niej net - to LT3.0 jest niezbędne. Nawet jeśli coś źle wypalisz lub nie spat****esz to LT3.0 nie pozwoli ci załapać bana bo blokuje wszystkie błędy wynikające z używania backupów....
     
  4. Cziken

    Cziken Banned

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2012
    Posty:
    69
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Następnie, czy mogę instalować wszystkie gry na dysk przy 2.0 i czy przed nagraniem muszę używać ABGX ?

    Tak poza tym, co mi da 3.0 względem 2.0 ?
     
  5. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    Gry które będą pojawiać się gdzieś od lutego będą wymagały najnowszego dasha a co za tym idzie LT 3.0
    Ja bym na twoim miejscu wgrał LT 3.0 (jak wyjdzie) i miał spokój na przyszłość ;)
     
  6. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    da ci granie przez xbox live ,obsługe najnowszego dasha i xgd3 ,wiadomo ,że najnowszy dash będzie wkrótce wymagany a na lt 2.0 nie pójdzie ci nic bez ihas z xgd3 i nie pograsz na live więc się opłaca wgrać lt 3.0 ,żeby np po lt 2.0 drugi raz wszystkiego nie nagrywać
     
  7. Cziken

    Cziken Banned

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2012
    Posty:
    69
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czy mając konsole z LT 2.0, mogę spokojnie wgrywać 3.0 ?

    Wyszła oficjalna wersja LT 3.0 ?
     
  8. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
  9. DiscoRelax

    DiscoRelax Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na wstępie sorry za debilne pytanie, ale mając na myśli "drugi raz wszystkiego nie nagrywać" chodzi o to że jeszcze raz należałoby gry nagrywać przy zmianie przeróbki? Obecnie mam wersje 1.9, na 2.0 na razie mi nie zależy, bo i tak mam od cholery gier, w które jeszcze nie grałem. Czekam na Mass Effecta 3 i wtedy hurtem wszystko nagram. Jak przerobie na tą wersje 3.0 to będę miał możliwość grać w te gry, które były wcześniej nagrywane i śmigały na 1.9?
     
  10. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    Tak, gier bez AP25 i bez XDG3 nie trzeba nagrywać ponownie do LT 3.0
     
  11. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    było dopiska xgd3 i ap25 i zapomniałeś dodać nagrać po patchowaniu abgx360 na autofix level 3
     
Wczytywanie...

Poleć forum